Strokovno znanje na področju električnih avtomobilov iz družbe RenaultMegane E-Tech 100% electric

Napredna električna tehnologija

Vse najnovejše inovacije so na voljo v vozilu Megane E-Tech 100% electric z novo platformo CMF-EV. Čakata vas čisti užitek v vožnji in učinkovitost:

 

  • baterija z močjo 60 kWh v kombinaciji z električnim motorjem z 220 KM,
  • prva tehnologija toplotnega upravljanja družbe Renault, ki hladi z uporabo vode.

Preoblikovana notranjost

Vozilo Megane E-Tech 100% electric je zasnovano za vaše udobje. Njegova 108 mm baterija, ki je najtanjša na trgu in kompakten motor zagotavljata več prostora v sprednjem delu vozila, kar vam zagotavlja 33 l odlagalnega prostora in mest.

 

Mislimo na potnike v vašem vozilu. Daljša medosna razdalja in manj mehanskih elementov (npr. menjalnik) ustvarijo ravno dno in bolj udoben prostor za noge.

Vznemirljiva vožnja

Megane E-Tech 100% electric poleg novega električnega motorja ponuja boljšo razporeditev teže podvozja in nizko težišče

 

Jadrajte po pokrajinah v popolni tišini električnega pogona. Vselej uživajte v dinamičnih, linearnih in zmogljivih pospeških brez sunkov in tresljajev. Obvolanske prestavne ročice ponesejo užitek v vožnji na višjo raven.

baterija in doseg vožnje

polnjenje

kabli in postaje

stroški in vzdrževanje

življenje z električnim vozilom

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

   

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem