Renault EASY DRIVE

Zahvaljujoč našim sistemom za pomoč pri vožnji in parkiranju, kot je Easy Park Assist, lahko vozite povsem brezskrbno.

Pomoč vozniku

Naše tehnologije vam omogočajo ohranjanje ustrezne varnostne razdalje.

Pomoč vozniku na avtocesti in v mestu

Pomoč vozniku na avtocesti

Bodite povsem brez skrbi v vseh prometnih razmerah. Sistem za pomoč vozniku prilagodi vašo hitrost za ohranjanje varnostne razdalje do vozila spredaj in ohranja vozilo v smeri vožnje. Ta sistem posreduje v prometnih zastojih in vozilo povsem ustavi ter ga znova zažene, ko se začnejo druga vozila premikati.

Prilagodljiv tempomat

Prilagodljiv tempomat

Nadzirajte razdaljo med svojim vozilom in vozilom spredaj. Sistem določi najmanjšo razdaljo, ki jo je treba upoštevati. Skladno s tem aktivira zavore, ko je razdalja premajhna, ali doda plin, ko je cesta spet prosta.

Na cestah in avtocestah, podnevi in ponoči

Ohranjajte pozornost zahvaljujoč našim sistemom za pomoč vozniku

Projekcijski zaslon

Projekcijski zaslon

Ohranite pogled na cesti! Hitrost, navigacija, pomoč vozniku Zložljiv zaslon visoke ločljivosti nad armaturno ploščo vam omogoča dostop do vseh pomembnih informacij o vožnji. 

Tempomat in omejevalnik hitrosti

Tempomat in omejevalnik hitrosti – Renault EASY DRIVE

Preprosto nadzirajte hitrost z našim sistemom tempomata in omejevalnika hitrosti. Z gumbi na volanu nastavite največjo hitrost, da preprečite kršenje prometnih predpisov. 

Samodejno preklapljanje med dolgimi in zasenčenimi lučmi

Samodejno preklapljanje med dolgimi in zasenčenimi lučmi

Optimizirajte uporabo žarometov glede na vozne razmere in preprečite zaslepljevanje drugih voznikov. Ta sistem s kamero na vrhu vetrobranskega stekla analizira vire svetlobe ter samodejno preklaplja med dolgimi in zasenčenimi lučmi skladno s svetlobnimi in prometnimi razmerami.

Naši sistemi za pomoč pri parkiranju

Parkirajte brez težav z našimi tehnologijami

Easy Park Assist – prostoročno parkiranje

Easy Park Assist – Renault EASY DRIVE

Bočno parkiranje je postalo užitek! Ta polavtonomni sistem za pomoč pri parkiranju s senzorji spredaj in zadaj ter ob straneh vozila izmeri razpoložljiv prostor ter izvede manevriranje. Vi samo upravljate stopalki za plin in zavore ter prestavno ročico. Sistem Easy Park Assist vam lahko tudi pomaga pri vzvratni vožnji s parkirnega mesta. Samo izrazite svojo željo.

Kamera za vzvratno vožnjo

Kamera za vzvratno vožnjo

Povsem varno vzvratno manevriranje! Takoj ko začnete manevrirati, začne kamera za vzvratno vožnjo prikazovati neoviran pogled prostora za vozilom na večfunkcijskem zaslonu, predloge na zaslonu pa vam omogočajo, da se izognete oviram in trkom. 

360-stopinjska kamera

360-stopinjska kamera – Renault EASYDRIVE

S 360-stopinjskim sprotnim pogledom se enostavno izognite oviram okrog vozila, celo na pločniku, in preprosto parkirajte tudi na najtesnejša parkirna mesta. 

Nadzor razdalje pri parkiranju spredaj/zadaj/ob straneh

360-stopinjska kamera – Renault EASYDRIVE

Za enostavnejše parkiranje sistem z naraščajočim zaporedjem piskov pri približevanju oviri voznika obvešča o razdalji do ovir v bližini vozila, tudi če te niso vidne. 

Oglejte si navodila za uporabo za naša vozila

Potrebujete več informacij?

Renault Connect

Ostanite povezani tudi na poti

Odkrijte Renault CONNECT
Varnost, ki jo zagotavlja Renault

Vaša varnost je na prvem mestu.

Odkrijte varnost, ki jo zagotavlja Renault

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem