Renault EASY DRIVE

Zahvaljujoč našim sistemom za pomoč pri vožnji in parkiranju, kot je Easy Park Assist, lahko vozite povsem brezskrbno.

Pomoč vozniku

Pomoč vozniku na avtocesti in v mestu
Naše tehnologije vam omogočajo ohranjanje ustrezne varnostne razdalje.
Pomoč vozniku na avtocesti in v mestu
Bodite povsem brez skrbi v vseh prometnih razmerah. Sistem za pomoč vozniku prilagodi vašo hitrost za ohranjanje varnostne razdalje do vozila spredaj in ohranja vozilo v smeri vožnje. Ta sistem posreduje v prometnih zastojih in vozilo povsem ustavi ter ga znova zažene, ko se začnejo druga vozila premikati.
Prilagodljiv tempomat
Prilagodljiv tempomat
Nadzirajte razdaljo med svojim vozilom in vozilom spredaj. Sistem določi najmanjšo razdaljo, ki jo je treba upoštevati. Skladno s tem aktivira zavore, ko je razdalja premajhna, ali doda plin, ko je cesta spet prosta.

Na cestah in avtocestah, podnevi in ponoči

Projekcijski zaslon
Ohranjajte pozornost zahvaljujoč našim sistemom za pomoč vozniku.
Projekcijski zaslon
Ohranite pogled na cesti! Hitrost, navigacija, pomoč vozniku Zložljiv zaslon visoke ločljivosti nad armaturno ploščo vam omogoča dostop do vseh pomembnih informacij o vožnji.
Tempomat in omejevalnik hitrosti
Tempomat in omejevalnik hitrosti
Preprosto nadzirajte hitrost z našim sistemom tempomata in omejevalnika hitrosti. Z gumbi na volanu nastavite največjo hitrost, da preprečite kršenje prometnih predpisov.
Samodejno preklapljanje med dolgimi in zasenčenimi lučmi
Samodejno preklapljanje med dolgimi in zasenčenimi lučmi
Optimizirajte uporabo žarometov glede na vozne razmere in preprečite zaslepljevanje drugih voznikov. Ta sistem s kamero na vrhu vetrobranskega stekla analizira vire svetlobe ter samodejno preklaplja med dolgimi in zasenčenimi lučmi skladno s svetlobnimi in prometnimi razmerami.

Naši sistemi za pomoč pri parkiranju

EasyPark Assist
Parkirajte brez težav z našimi tehnologijami.
Easy Park Assist – prostoročno parkiranje
Bočno parkiranje je postalo užitek! Ta polavtonomni sistem za pomoč pri parkiranju s senzorji spredaj in zadaj ter ob straneh vozila izmeri razpoložljiv prostor ter izvede manevriranje. Vi samo upravljate stopalki za plin in zavore ter prestavno ročico. Sistem Easy Park Assist vam lahko tudi pomaga pri vzvratni vožnji s parkirnega mesta. Samo izrazite svojo željo.
Kamera za vzvratno vožnjo
Kamera za vzvratno vožnjo
Povsem varno vzvratno manevriranje! Takoj ko začnete manevrirati, začne kamera za vzvratno vožnjo prikazovati neoviran pogled prostora za vozilom na večfunkcijskem zaslonu, predloge na zaslonu pa vam omogočajo, da se izognete oviram in trkom.
360-stopinjska kamera
360-stopinjska kamera
S 360-stopinjskim sprotnim pogledom se enostavno izognite oviram okrog vozila, celo na pločniku, in preprosto parkirajte tudi na najtesnejša parkirna mesta.
Nadzor razdalje pri parkiranju spredaj/zadaj/ob straneh
Nadzor razdalje pri parkiranju spredaj/zadaj/ob straneh
Za enostavnejše parkiranje sistem z naraščajočim zaporedjem piskov pri približevanju oviri voznika obvešča o razdalji do ovir v bližini vozila, tudi če te niso vidne.
Oglejte si navodila za uporabo za naša vozila.

Potrebujete več informacij?

Renault Connect
Ostanite povezani tudi na poti
Varnost, ki jo zagotavlja Renault
Vaša varnost je na prvem mestu