MULTIMEDIJSKI SISTEM
z vgrajenimi Google storitvami

openR link z vgrajenimi Google storitvami in povezljivost s številnimi aplikacijami

Multimedijski sistem openR link v Renault Espace E-Tech full hybrid z vgrajenimi Google* storitvami vam omogoča dostop do Google Maps, Google Assistant in Google Play v vašem vozilu**. Izboljšajte svojo vožnjo s številnimi aplikacijami, ki so na voljo neposredno v vašem openR link multimedijskem sistemu. Uporabite glasovno upravljanje za prilagajanje temperature, izbiro poti, izbiro glasbe in še več.

*Google, Google Play, Android Auto, Google Maps in druge oznake so blagovne znamke podjetja Google LLC.
**My Renault povezljive storitve, Google Maps in Google Assistant so brezplačni za obdobje 5 let od datuma dostave vozila.
navigation - Google - Renault Espace E-Tech full hybrid
navigacija z informacijami v realnem času
Vedno ažuren navigacijski sistem Google Maps z informacijami v realnem času vam omogoča mirnost med vožnjo, tudi če izgubite omrežno povezavo. Izogibajte se neprijetnim presenečenjem, kot so zaprte ceste, nove enosmerne ulice in začasni obvozi. 
voice control - Google - Renault Espace E-Tech full hybrid
glasovni ukazi
Google Assistant na podlagi glasovnih ukazov namesto vas opravi klic, pošlje besedilna sporočila, predvaja vašo najljubšo glasbo ali celo zniža temperaturo v vozilu, ne da bi umaknili pogled s ceste ali dvignili roke z volana. 

VEČ O VOZILU ESPACE

Espace – dizajn
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest
Megane Grandtour
Megane Grandtour
Austral
Austral