Renault Clio

Zmogljivost

E-Tech full hybrid

E-Tech
E-Tech je samopolnilni hibridni motor s 143 KM. Ponuja vam edinstveno kombinacijo manjše porabe goriva in izboljšane zmogljivosti.

Clio E-Tech full hybrid je opremljen z bencinskim motorjem in 2 električnima motorjema v kombinaciji z inovativnim menjalnikom Multi-mode. Vozite ga kot običajno vozilo z avtomatskim menjalnikom, ki samodejno izbere optimalno kombinacijo energije (električni pogon, hibridni pogon ali motor z notranjim zgorevanjem) glede na vaše zahteve pospeševanja.

S strokovnim znanjem znamke Renault s področja električne mobilnosti se je optimiziralo upravljanje energije baterije (z močjo 1,2 kWh) pri vožnji na električni pogon. Vozilo s samopolnilnim hibridnim motorjem sicer nima vtičnice, baterija se namreč na pameten način polni preko regenerativnega zaviranja ali pa kar med vožnjo.

Bencinski

Clio
TCe 90
Najvišja stopnja vsestranskosti
Ta novi bencinski motor s turbopolnilnikom, močjo 90 KM in navorom 160 Nm zagotavlja vozilu Clio odzivnost in prožnost, hkrati pa poskrbi za nizko porabo goriva. Zobati jermen zmanjša stroške vzdrževanja. Na voljo: 
  •  z ročnim 6-stopenjskim menjalnikom (CO2: 116-132 najboljša raven v tem razredu).
Clio
TCe 100 LPG
Največ užitka v vožnji
100KM, 170 Nm navora, 6-stopenjski menjalnik. Motor lahko deluje na bencin ali avtoplin. Vgrajeni ima dve ločeni posodi, običajno za bencin in dodatno za avtoplin. Z napolnjenima posodama za obe vrsti goriva ima skupen doseg več kot 1.000 kilometrov, prostornina prtljažnika pa ostane nespremenjena.     

Dizelski

Oranžni Clio v mestu
Nizka poraba in maksimalen užitek
Novi dizelski motor združuje ekonomičnost porabe goriva in užitke v vožnji. Skupaj s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom je navor 260 Nm optimiziran za nadzorovano porabo goriva na vseh vrstah cest. Idealen motor za voznike na dolge razdalje!

različice Clio

ODKRIJTE RAZLIČICE VOZILA CLIO

Novi motor prilagojen za rabo dveh vrst goriva (bencina in avtoplina) je TCe 100 LPG. V Sloveniji je ta motor na voljo le na modelu Clio. Prednost motorja LPG so manjši stroški porabe in nižji izpust CO2. Clio LPG različica je narejena v novomeškem Revozu.  

PODROBNEJŠI PODATKI O VOZILU CLIO

CLIO – dizajn
CLIO – dodatna oprema
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT

CLIO E-TECH HIBRID
Clio E-Tech full hybrid
CAPTUR
Captur
Megane E-Tech 100% electric
Megane E-Tech 100% electric