Zunanjost oranžnega mestnega avtomobila CLIO

ZMOGLJIVOST
RENAULT CLIO

Oglejte si motorje, ki so na voljo za posamezno različico

authentic
authentic
equilibre
equilibre
evolution
evolution
techno
techno
e-tech engineered
e-tech engineered
Eurosuper + elektrika (hibrid) (1)
E-TECH 145 HIBRID
že za 21.990 €
že za 23.390 €
že za 25.790 €
TCe 100 LPG
že za 16.590 €
že za 17.590 €
SCe 65
že za 14.790 €
že za 15.290 €
TCe 90
že za 15.990 €
že za 16.990 €
že za 18.390 €
dCi 100
že za 17.290 €
že za 18.290 €

Podrobnejše specifikacije

Več podrobnosti o motorjih

Hibrid CLIO E-TECH

E-TECH

E-TECH je samopolnilni hibridni motor s 142 KM. Ponuja vam edinstveno kombinacijo manjše porabe goriva in izboljšane zmogljivosti.


Clio E-TECH hibrid je opremljen z bencinskim motorjem in 2 električnima motorjema v kombinaciji z inovativnim menjalnikom Multi-mode. Vozite ga kot običajno vozilo z avtomatskim menjalnikom, ki samodejno izbere optimalno kombinacijo energije (električni pogon, hibridni pogon ali motor z notranjim zgorevanjem) glede na vaše zahteve pospeševanja.


S strokovnim znanjem znamke Renault s področja električne mobilnosti se je optimiziralo upravljanje energije baterije (z močjo 1,2 kWh) pri vožnji na električni pogon. Vozilo s samopolnilnim hibridnim motorjem sicer nima vtičnice, baterija se namreč na pameten način polni preko regenerativnega zaviranja ali pa kar med vožnjo.

odkrijte hibridni Clio

SCe 65

Omogočajo varčno vožnjo

 

Sodoben trivaljni motor. Varčen motor, ki je optimiziran za mestno vožnjo, je za zmanjšanje stroškov vzdrževanja opremljen z zobatim jermenom.

TCe 90

Najvišja stopnja vsestranskosti

 

Ta novi bencinski motor s turbopolnilnikom, močjo 90 KM in navorom 160 Nm zagotavlja vozilu CLIO odzivnost in prožnost, hkrati pa poskrbi za nizko porabo goriva. Zobati jermen zmanjša stroške vzdrževanja. Na voljo:

 

  • z ročnim 6-stopenjskim menjalnikom (CO2: 116-132 najboljša raven v tem razredu).  

TCe 100 LPG

Največ užitka v vožnji

 

100KM, 170 Nm navora, 6-stopenjski menjalnik. Motor lahko deluje na bencin ali avtoplin. Vgrajeni ima dve ločeni posodi, običajno za bencin in dodatno za avtoplin. Z napolnjenima posodama za obe vrsti goriva ima skupen doseg več kot 1.000 kilometrov, prostornina prtljažnika pa ostane nespremenjena.

Oranžni Clio v mestu

Nizka poraba in maksimalen užitek

Novi dizelski motor združuje ekonomičnost porabe goriva in užitke v vožnji. Skupaj s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom je navor 260 Nm optimiziran za nadzorovano porabo goriva na vseh vrstah cest. Idealen motor za voznike na dolge razdalje!

Želite bolj učinkovito porabo goriva?

S pravo izbiro do več prihrankov!

Alt Image C29

Ste že preizkusili simulator porabe goriva Renault?

Glede na izbrano različico vozila Renault ter svoje vozne navade in načine vožnje lahko pridobite oceno dnevne porabe goriva.

Podrobnejši podatki o vozilu Clio

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Odkrijte podobna vozila Renault

CAPTUR
CAPTUR
že za 19.490 €
CAPTUR evolution TCe 90
CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
že za 21.990 €
CLIO E-TECH HIBRID evolution E-Tech 145 hibrid
ZOE E-TECH ELECTRIC
ZOE E-TECH ELECTRIC
že za 37.990 €
ZOE E-TECH ELECTRIC evolution R110 LP

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem