CLIO – zunanjost oranžnega mestnega vozila

MULTIMEDIJA
RENAULT CLIO

Renault CONNECT

Renault Clio: povezljivo mestno vozilo za vse vaše potrebe

  • CLIO – notranjost – tablični računalnik z zaslonom na dotik

Nov sistem EASY LINK

Povsem nov vgrajeni sistem EASY LINK je prilagodljiv multimedijski sistem, ki je preprost za uporabo in prijazen do uporabnika ter ima zaslon na dotik visoke ločljivosti velikosti do 23 cm (9,3'').

 

Na voljo pri določenih različicah.

  • CLIO – notranjost

Pametna navigacija

Z vgrajenim iskalnikom Google boste zanesljivo prispeli do vašega cilja. Aktualne prometne informacije, ki se osvežujejo vsaki 2 minuti, in natančen izračun časa prihoda, skupaj s prikazom najprimernejše poti, pa vam med vožnjo sporoča TomTom.


Z aplikacijo MY Renault lahko svojo naslednjo pot načrtujete kar iz udobja dnevne sobe, ta se bo namreč preslikala na zaslon vašega vozila. Tako se boste res brezskrbno odpravili na počitnice. Aplikacija omogoča tudi iskanje najbližje bencinske črpalke, lahko pa boste primerjali celo cene goriva in na si na ta način olajšali izbor najbolj primerne postaje.

 

Na voljo pri določenih različicah.

  • CLIO – oranžna zunanjost – profil

Samodejne posodobitve

Samodejno prejmite najnovejše posodobitve. Redne posodobitve zemljevidov se samodejno prenesejo in namestijo v vozilo s tehnologijo Auto-Update.

 

Na voljo pri določenih različicah.

  • MY Renault CLIO

Odkrijte aplikacijo MY Renault

Z aplikacijo MY Renault upravljajte vozilo in poiščite njegovo lokacijo.

 

Na voljo pri določenih različicah.

 

Podrobnejši podatki o vozilu Clio

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
že za 18.790 €
CAPTUR
CAPTUR
že za 17.390 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem