nova izdaja 2. zbirke NFT by Renault
v obliki zbirateljskih superg

ODKRIJTE RACING SHOE5
2. izdaja NFT by Renault 
Po uspešni izdaji prve zbirke NFT by Renault konec leta 2022 se R3NLT vrača z novo izdajo 2.zbirke NFT - RACING SHOES, ki predstavlja omejeno kolekcijo tako fizičnih kot digitalnih superg.     

Kapsulna kolekcija je na voljo v 5 barvah, ki temeljijo na 5 ikoničnih modelih R5 Turbo. Šesto barvo pa oblikujemo skupaj s skupnostjo R3NLT, navdihnjeno z električnim konceptnim avtomobilom R5 Turbo 3E E-Tech 100%. Ta kolekcija je tudi edinstvena priložnost, da se potopite v svet R5 Turbo skozi impresivno 3D izkušnjo!     
R3NLT, v zakulisju
Renault želi svojo skupnost popeljati v zakulisje svoje blagovne znamke. Pridružite se vesolju Web3 in bodite del edinstvene ter ekskluzivne izkušnje. R3NLT je ključ za dostop in odkrivanje vizije prihodnosti Renault, že zdaj.
NFT by R3NLT izkušnja
The Renault NFT experience je povabilo, da postanete “insider” blagovne znamke, aktiven član Renault iniciative Web3 in avanturist nove vrste izkušnje blagovne znamke. 

Skupnost R3NLT združuje ljubitelje vozil, navdušence nad znamko Renault in ljubitelje kriptovalut. Pridružite se skupnosti!

vse NFT zbirke

Renault NFT
genR5: začetna izdaja
Poimenovanje genR5 – gen za genezo, gen za generacijo, gen za generativno umetnost – ta 1. izdaja NFT by Renault zaznamuje Renault prihod na nova igričarska prizorišča z ambicijami, ki presegajo preprosto izdaje.

GenR5 temelji na ikoničnih koreninah modela R5, ki je bil javnosti razkrit leta 1972, in predstavlja ekskluzivne vpoglede v prihodnost vozila R5 v letu 2024. genR5 tako deluje kot povezava med preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo.     
pridružite se R3NLT

odkrijte več

Renault 5 E-Tech electric prototip
Prototip R5 E-Tech 100% electric

Prototip R5 E-Tech 100 % electirc tlakuje ikonični 100 % električni različici R5 pot v prihodnost.
Scenic Vision H2-Tech concept car
Renault konceptna vozila
Potujte v prihodnost.
Reno avatar - Renault
Reno, uradni Renault avatar
Renault predstavlja svoj avatar z imenom…   reno! Pravo utelešenje vgrajene inteligence in povezljive tehnologije, ki bo na voljo v prihodnjih vozilih znamke. Kmalu pa bo na voljo tudi reno aplikacija.