Renault skupina

Renault elektrificira razstavo gospodarskih vozil "IAA TRANSPORTATION "v Hannovru

  • Renault v Hannovru predstavlja celoten razpon svojega strokovnega znanja o lahkih gospodarskih vozilih na električni pogon.
  • Renault razkriva novi Trafic Van E-Tech Electric, ki dopolnjuje ponudbo električnih dostavnikov.
  • Po vozilu Hippie Caviar Hotel zdaj Renault odpira novo poglavje svojega videnja nomadskega življenja z razstavnim prototipom Hippie Caviar Motel, izvedenki modela Kangoo E-Tech Electric. 
Renault se z zadovoljstvom spet udeležuje mednarodne razstave "IAA Transportation" v Hannovru, štiri leta po njeni zadnji izdaji. Na razstavnem prostoru Renault bo prikazano celotno strokovno znanje na področju povsem električnega pogona, uporabljeno v lahkih gospodarskih vozilih.

Znamka je ta segment ustvarila pred več kot desetimi leti z začetkom prodaje električno gnanega Renault Kangoo leta 2011, prvega te vrste v tistem času, ki je še isto leto dobil priznanje "mednarodni dostavnik leta" (Van of the Year).

Tudi Renault Master, drugi najbolje prodajani dostavnik z več kot tremi milijoni prodanih primerkov od leta 1980, ima že več kot pet let svojo električno različico, ki znamki že od začetka pomaga ohranjati prvo mesto na trgu električnih dostavnikov.