nova vozila Renault

Svetovna premiera: Novi renault Espace - geni Espace, nova generacija

Renault razkriva novi Espace, 5- ali 7- sedežni SUV. Zvest genom preteklih petih generacij je novi Espace uglašen s sedanjim časom in potrebami današnjih kupcev. Renault predstavlja razvoj in prednosti novega vozila Espace v izvirnem formatu: dokumentarnem videu (na voljo v angleščini) s pričevanji vodstva znamke Renault in razvojnimi strokovnjaki.

Leta 1983 je Renault razkril model, ki ga lahko upravičeno smatramo za prvi »avtomobil življenja«: Renault Espace. Ta pionir nove vrste je bil pogosto posneman, a nikdar zares dosežen. Espace je skozi pet generacij postal resnična avtomobilska ikona. Renault zdaj razkriva novi Espace, novi velik potovalni avtomobil s petimi ali sedmimi sedeži. Ta bo okrepil veliko ofenzivo znamke v segmentih C in D.

Revolucionarni in vizionarski Espace se je nenehno razvijal času primerno. Danes novi Espace prevzema privlačnost športnega terenca atletske in elegantne oblike, paket opreme Esprit Alpine pa mu dodaja še športno ostrino. Zvest je svojim genom, zato ostaja potovalni avtomobil s petimi ali sedmimi sedeži in je še vedno najbolj prostoren Renault model. In prav to je njegova izrazita odlika!

Izbira prefinjenih materialov, kakovost izdelave in obdelave oplemenitijo opremo visokega razreda, v kateri je tudi več kot kvadratni meter veliko stekleno strešno okno, eno največjih na trgu.