Pomoč pri parkiranju

Parkiranje brez zapletovMegane E-Tech 100% electric

100 % električni Renault Megane E-Tech – povsem samodejno parkiranje

Povsem samodejno parkiranje

Sistem zares poenostavi parkiranje. Vozilo zazna parkirni prostor in upravlja krmiljenje namesto vas. Vse, kar morate narediti, je, da stopite na stopalko za plin.

100 % električni Renault Megane E-Tech – 3D-monitor za 360-stopinjski pregled

3D-monitor za 360-stopinjski pregled

Manevrirajte brezskrbno. Vaše vozilo je opremljeno s 4 kamerami, ki zagotavljajo 360-stopinjsko vidljivost okrog vozila.

In še več ...

Megane E-Tech 100% electric - varnost - pomoč pri parkiranju

Kamera za vzvratno vožnjo

Prenaša sliko vzvratne vožnje na zaslon, ko prestavite v vzvratno prestavo. Z vodilnimi črtami je manevriranje poenostavljeno in varnejše.

Električno zložljivo ogledalo s funkcijo spomina

Električno zložljiva ogledala s funkcijo spomina in funkcijo nagiba v vzvratni prestavi.

100 % električni Renault Megane E-Tech – pomoč pri parkiranju spredaj

Pomoč pri parkiranju spredaj

Vključuje senzorje, ki poenostavijo manevriranje s kombinacijo zvočnih in vidnih signalov, ki vas opozarjajo na ovire pred vozilom.

100 % električni Renault Megane E-Tech – pomoč pri bočnem parkiranju

Pomoč pri bočnem parkiranju

Vključuje senzorje, ki poenostavijo manevriranje s kombinacijo zvočnih in vidnih signalov, ki vas opozarjajo na ovire na bočni strani vozila.

100 % električni Renault Megane E-Tech – pomoč pri vzvratnem parkiranju

Pomoč pri vzvratnem parkiranju

Vključuje senzorje, ki poenostavijo manevriranje s kombinacijo zvočnih in vidnih signalov, ki vas opozarjajo na ovire za vozilom.

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

   

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem