FINANČNI KREDIT

Enostavna pot do lastništva novega vozila Renault.
Sanjate o novem vozilu Renault, vendar trenutno ne razpolagate z dovolj sredstvi za celotno vrednost nakupa? Nič zato! Z našim finančnim kreditom lahko postanete lastnik vozila že ob podpisu pogodbe. Prilagodimo kredit vašim željam glede trajanja in višine mesečnih obrokov, obenem pa vam zagotovimo vse storitve na enem mestu. Za vas smo tu, da uresničimo vaše vozniške sanje s finančno rešitvijo, ki vam ustreza.
KAKO DO LASTNIŠTVA NOVEGA VOZILA RENAULT?
Izberite vozilo Renault
1. IZBERITE VOZILO RENAULT
Oglejte si svoje popolno vozilo pri pooblaščenem prodajalcu vozil Renault.
Odločite se za kredit
2. ODLOČITE SE ZA KREDIT
Pomagamo in svetujemo vam pri vsakem koraku izpolnjevanja potrebne dokumentacije.
Postanite lastnik vozila
3. POSTANITE LASTNIK
S podpisom pogodbe postanete lastnik želenega vozila Renault.
Uživajte v vožnji
4. UŽIVAJTE V VOŽNJI
S prilagojenimi obroki se izognite finančnemu stresu in uživajte v lastništvu vozila.

KAJ VSE MORATE VEDETI O KREDITU KOT NAČINU FINANCIRANJA?

KAKŠNO JE TRAJANJE ODPLAČEVANJA FINANČNEGA KREDITA?
Kredit lahko sklenete za dobo od 36 do 84 mesecev. Kredit z odkupnim obrokom, ponudbo Fleksi, lahko sklenete za dobo od 36 do 48 mesecev. Trajanje kredita je odvisno od več dejavnikov, vključno od višine kredita, obrestne mere, vaših finančnih zmožnosti in ostalih pogojev, ki jih ponuja kreditodajalec. Obdobje trajanja kredita se giblje med 36 in 84 mesecev. Pomembno je izbrati trajanje, ki vam omogoča udobno odplačevanje ob upoštevanju vaših finančnih ciljev in razmer. Pred sprejetjem kredita smo vam na voljo, da skupaj z vami preučimo vse možnosti financiranja in vam predlagamo najbolj optimalno rešitev glede na vaše finančne zmožnosti, cilje in življenjski slog, saj bo to vplivalo na vašo sposobnost za udobno odplačevanje mesečnih obrokov.
ALI JE MOŽNO PRILAGODITI MESEČNI OBROK?
Kredit lahko sklenete za dobo od 36 do 84 mesecev. Kredit z odkupnim obrokom, ponudbo Fleksi, lahko sklenete za dobo od 36 do 48 mesecev. Mesečni obrok pri kreditu je redno plačilo, ki ga lastnik vozila plačuje kreditodajalcu vsak mesec v skladu s pogoji kreditne pogodbe. Ta obrok običajno vključuje del glavnice in obresti ter morebitne druge stroške. Znesek mesečnega obroka je odvisen od več dejavnikov, vključno od višine kredita, obrestne mere in obdobja trajanja kredita. Z našim prilagodljivim načrtom odplačevanja lahko enostavno prilagodite mesečni obrok kredita svojim finančnim potrebam.
ZAVARUJTE VOZILO IN UŽIVAJTE V BREZSKRBNOSTI
Nudimo zavarovanje za vaše vozilo, zavarovanje posojilojemalca (BNI) in možnost dokupa zavarovanja finančne vrzeli (GAP). Zavarovanje vozila v času kredita je ključnega pomena za zaščito vaše naložbe in finančne varnosti med odplačevanjem kredita. Zagotovite si mirno vožnjo in brezskrbnost, saj vam ustrezno izbrano zavarovanje nudi popolno zaščito v primeru nepredvidenih dogodkov, kot so prometne nesreče, kraje ali naravne nesreče. Ne tvegajte negotove prihodnosti - zavarujte svoje vozilo in se izognite morebitnim finančnim tveganjem.
KAKO POTEKA POSTOPEK SKLENITVE FINANČNEGA KREDITA?
Dokumentacijo prejmete in oddate na enem mestu, nudimo pa vam tudi možnost e-podpisa. Sklenitev kredita je ključni korak pri uresničevanju vaših finančnih ciljev. Pri nas vam nudimo strokovno podporo in celovito storitev, ki vključuje tako pripravo potrebne dokumentacije kot tudi možnost e-podpisa za hitrejši in bolj priročen postopek. Z našo pomočjo boste enostavno in varno sklenili kredit, ki bo ustrezal vašim potrebam in željam. Stopite v stik z nami in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.
PRIMERJAVA KLASNIČNEGA IN FLEKSI KREDITA
KLASIČNI KREDIT
FLEKSI KREDIT
Lastništvo
Ob podpisu pogodbe     Ob podpisu pogodbe
Možnost vplačila pologaDa, do 90 % vrednosti vozila     Da, do 30 % vrednosti vozila
Odplačilna doba / Doba najema36 - 84 mesecev36 - 48 mesecev
Mesečni obrokFiksenPovišan zadnji obrok
Predčasni zaključek ali reprogramiranje pogodbeDaDa
Financiranje za rabljena vozila
DaNe
BNI zavarovanjeVključenoNe
Obvezna sklenitev kasko zavarovanjaNeNe
Upoštevanje k skupnem premoženjuDaDa
Omejitev kilometrovNeNe
Možnost prodaje vozilaKadarkoliKadarkoli


KAKO DO SKLENITVE FINANCIRANJA?
Sklenitev pogodbe je zelo enostavna. Prodajalcu v našem salonu vozil Renault posredujete vso potrebno dokumentacijo. Po prejemu celotne dokumentacije bomo v najkrajšem možnem času preverili vašo bonitetno oceno. To lahko preverite tudi sami v spletni aplikaciji Moj SISBON. Več o sami storitvi SISBON si lahko preberete v zloženki. Za okvirni izračun financiranja preverite našo ponudbo in kontaktirajte najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE OSTALE OBLIKE FINANCIRANJA


VAS ZANIMA ŠE KAJ?

Kontaktirajte nas na telefonsko številko 080 1887 ali pa nam pišite na e-naslov financiranje@si.mobilize-fs.com.