VSE O DOLGOROČNEM NAJEMU ZA FIZIČNE OSEBE

Brezskrbna rešitev, ki vam omogoča svobodno vožnjo s popolnoma novim vozilom po vaši izbiri.
Se radi vozite v novem vozilu? Potem je dolgoročni najem popolna rešitev za vas, saj vam omogoča pogosto menjavo vozila. Zakaj bi se obremenjevali s stroški lastništva vozila, ko pa lahko brezskrbno uživate v vožnji? Z našim dolgoročnim najemom vam prinašamo popolno brezskrbnost, skupaj z vrsto prednosti, ki vas osvobodijo vseh preglavic povezanih z lastništvom vozila.
KAKO HITRO IN BREZSKRBNO DO NOVEGA VOZILA RENAULT?
Izberite vozilo Renault
1. IZBERITE VOZILO RENAULT
Pri pooblaščenem prodajalcu Renault izberite svoje idealno vozilo, ki se prilagaja vašemu življenjskemu slogu.
Odločite se za dolgoročni najem
2. ODLOČITE SE ZA DOLGOROČNI NAJEM
Pomagamo vam izbrati ponudbo, skladno z vašimi željami in potrebami (izbira storitev, kilometrine in trajanja pogodbe).
Brezskrbna vožnja
3. UŽIVAJTE V VOŽNJI BREZ SKRBI
Po podpisu pogodbe prevzamete vozilo, fiksni mesečni strošek najema pa plačujete skladno z načrtom odplačevanja.
Uživajte v vožnji
4. VRNITE VOZILO IN IZBERITE DRUGO
Ob zaključku pogodbe vozilo preprosto vrnete in najamete novo ali pogodbo zaključite.

KATERE SO GLAVNE PREDNOSTI DOLGOROČNEGA NAJEMA VOZILA?

1. BREZSKRBNOST
Stroški, ki jih ob nakupu vozila velikokrat spregledamo so servisi, pnevmatike, registracija, zavarovanja in podobno. Pri dolgoročnem najemu so storitve po vaši izbiri že vključene v ceno mesečnega obroka, tako se lahko z novim vozilom odpeljete brez skrbi.
2. BREZ LASTNIŠTVA, BREZ TVEGANJ
Z dolgoročnim najemom vozila ni lastništva in ni tveganj. Pozabite na skrbi glede izgube vrednosti vozila. Naša prilagodljiva rešitev vam omogoča načrtovanje prihodnjih stroškov, saj so stroški povezani z vozilom že vnaprej znani.
3. FIKSNI MESEČNI STROŠEK NAJEMA
Stroški najema so že vnaprej znani in se v času trajanja pogodbe ne spreminjajo. V mesečni obrok lahko v en račun vključite vse stroške povezane z vzdrževanjem vozila (kot na primer redno vzdrževanje, pnevmatike, registracija, zavarovanje), kar vam zagotavlja popolno finančno predvidljivost.
4. FLEKSIBILNOST
Pogodbo lahko prilagodite svojim individualnim potrebam in željam, glede na vključene storitve, predvideno število prevoženih kilometrov in čas trajanja pogodbe. Po izteku najemne pogodbe vozilo preprosto vrnete in najamete novo vozilo ali pogodbo zaključite.
5. BREZ ZAČETNEGA POLOGA
Medtem ko druge oblike financiranja običajno zahtevajo začetni polog, dolgoročni najem vozila ne zahteva začetne investicije. Z nami lahko začnete vožnjo brez nepotrebnih finančnih skrbi.

KAJ VSE MORATE VEDETI O DOLGOROČNEM NAJEMU KOT OBLIKI FINANCIRANJA?

KAKŠNI STA TRAJANJE ODPLAČEVANJA DOLGOROČNEGA NAJEMA IN MAKSIMALNO ŠTEVILO PREVOŽENIH KILOMETROV?
Trajanje dolgoročnega najema je od 24 do 60 mescev in od 20.000 km do 200.000 km prevoženih kilometrov na pogodbo. 
Finančna rešitev, ki prinaša prilagodljivost, s katero dolgoročni najem prilagodite vašim individualnim potrebam in preferencam. Poleg tega vam omogoča tudi, da bolje načrtujete finančne obveznosti in prilagodite svoje stroške glede na vaše dejanske potrebe po vožnji. 
ALI JE MOŽNO SPREMENITI DOBO POGODBE IN ŠTEVILO PREVOŽENIH KILOMETROV MED TRAJANJEM POGODBE?
Med trajanjem pogodbe je možno spremeniti dobo in število prevoženih kilometrov, vendar največ do 60 mesecev oziroma do največ 200.000 km prevoženih kilometrov na pogodbo. 
ZAVARUJTE VOZILO IN UŽIVAJTE V BREZSKRBNOSTI
Obvezna sklenitev avtomobilskega kasko zavarovanja z največ 1 % oziroma minimalno odbitno franšizo in delno kombinacijo kraje. Zavarovanje vozila med trajanjem najema je izjemno pomembno, saj ne samo, da zaščiti vaše vozilo pred morebitnimi škodnimi dogodki, ampak tudi zagotavlja finančno varnost tako za vas kot tudi za najemodajalca. Poleg tega lahko zavarovanje vozila v času najema vključuje dodatna kritja kot so zavarovanje kombinacij delnega kaska, nezgodno zavarovanje potnikov in pravna zaščita ter dodatne storitve za pomoč na cesti. Ustrezna izbira zavarovanja prinaša mirno spanje in brezskrbno uporabo vašega vozila. 
KAKO POTEKA POSTOPEK SKLENITVE POGODBE O DOLGOROČNEM NAJEMU ZA FIZIČNE OSEBE?
Sklenitev pogodbe je povezana s fleksibilnejšimi pogoji in manj obsežno dokumentacijo, saj v primeru dolgoročnega najema ne pride do prenosa lastništva od najemodajalca (banke) na najemnika (stranke). Pri sklenitvi pogodbe o dolgoročnem najemu je postopek lahko hitrejši glede na druge oblike financiranja.   

GLAVNE ZNAČILNOSTI

IZBERITE, KAR VAM NAJBOLJ USTREZA

Za vas smo pripravili tri različne pakete, med katerimi lahko izberete tistega, ki se najbolj prilagodi vašim potrebam in željam. Za popolno brezskrbnost lahko vključenim storitvam dodate še opcijske storitve ter si s tem oblikujete paket po svoji meri. Ponudba velja za fizične kupce novih osebnih vozil Renault.
VSAKI PONUDBI LAHKO NA VAŠO ŽELJO POLJUBNO DODAMO NASLEDNJE STORITVE:

*Veliki Paket vključuje storitve vzdrževanja Srednjega paketa ter zamenjavo delov (razen pnevmatik), ki se obrabijo zaradi uporabe vozila in števila prevoženih kilometrov, ko je to potrebno zaradi njihove stopnje obrabe. Obrabni deli so amortizerji spredaj in zadaj, metlice brisalcev stekel, akumulator, grelne svečke, zavorne ploščice spredaj in zadaj, filter sajastih delcev, žarnice in lučke, vmesni in zadnji glušnik ter katalizator.


ODKRIJTE OSTALE OBLIKE FINANCIRANJA


OBRNITE SE NA NAS!

Kontaktirajte nas na telefonsko številko 080 1887  ali pa nam pišite na e-naslov poslovni.najem@si.mobilize-fs.com.