UŽITEK V VOŽNJI

Popolnoma prilagodite novi Renault Espace E-Tech full hybrid glede na vaše potrebe ter uživajte v izjemno natančni vožnji, ki je z uporabo Multi-Sense in 4Control Advanced, prilagojena vašim potrebam bolj kot kadarkoli prej.
4Control advanced
Okretna vožnja
Napredni sistem 4Control Advanced nove generacije ponuja senzacionalno vozno izkušnjo. S tem sistemom je novi Espace E-Tech full hybrid preprost za upravljanje in okreten pri nizkih hitrostih, pri visokih hitrostih pa je stabilen in varen.
Enostavno parkiranje in manevriranje
Sistem 4Control Advanced olajša zavijanje in polkrožno obračanje pri nizki hitrosti. 
Stabilna vožnja
Sistem 4Control Advanced vam pomaga pri vsakem potovanju. Ne glede na hitrost je vožnja na cesti stabilnejša in bolj tekoča.
TEHNOLOGIJA MULTI-SENSE
4Control advanced - Espace E-Tech full hybrid - Renault
4 načini vožnje
Uporabite tehnologijo MULTI-SENSE za do 4 različne vozne izkušnje. Svoje vozilo prilagodite po svojih željah s prilagajanjem odzivnosti motorja in akustike, trdote volana, osvetlitve in konfiguracije voznikovega zaslona.

VEČ O VOZILU ESPACE

Espace – predstavitev
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest
Megane Grandtour
Megane Grandtour
Austral
Austral