pogonski sklopi

E-TECH FULL HYBRID


HYBRID KOT BOLJŠA ODLOČITEV

Pogonski sklop E-Tech full hybrid z 200 KM (147 kW) je eden najučinkovitejših v svoji kategoriji. Do 1.100 km vožnje(1); do 80% uporabe električnega pogona pri mestni vožnji(2) in do 40 % prihranka goriva(3).
200 KM
/ 147 kW
1100 km
dosega
4.6 L/100 km
porabe(4)
80%
mestne vožnje v električnem pogonu
Opombe

(1) do 1100 km dosega (s polnim rezervoarjem po podatkih WLTP);
(2,3)  odvisno od stopnje napolnjenosti baterije in načina vožnje (Vir: Renault, 2022);
(4) poraba v kombiniranem ciklu WLTP pri različicah esprit Alpine in iconic.

tehnologija
powertrain - technology - Renault Espace E-Tech full hybrid
E-Tech full hybrid tehnologija
S kombinacijo elektromotorja najnovejše generacije in učinkovitega motorja z notranjim zgorevanjem ponuja Renault Espace E-Tech full hybrid do 80% mestne vožnje na električni pogon. Tovrstna tehnologija na trgu je rezultat uspešnega sodelovanja inženirske ekipe Renault in BWT Alpine F& Team. 

poraba
consumption - powertrain - Renault Espace E-Tech full hybrid
Prihranek goriva
E-Tech full hybrid tehnologija vključuje dva vgrajena elektromotorja, tako da se motor z notranjim zgorevanjem uporablja manj pogosto. Rezultat je do 40% prihranek goriva* v primerjavi z vozilom, ki ima motor z notranjim zgorevanjem. 

* glede na protokol WLTC City (Vir: UTAC in IDIADA, september 2022)
emisije
emissions - powertrain - Renault Espace E-Tech full hybrid
Zmanjšanje emisij
Renault Espace E-Tech full hybrid s tovrstno E-Tech tehnologijo znatno zmanjša COemisije in porabo goriva, saj samodejno preklopi v električni način vožnje, kadarkoli je to mogoče. 

VEČ O VOZILU ESPACE

Espace – dizajn
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest
Megane Grandtour
Megane Grandtour
Austral
Austral