DODATNA OPREMA VOZILA ESPACE

Naj bo vsaka pot nekaj posebnega!

Opremite svoj Espace E-Tech full hybrid z našimi dodatki, ki bodo poleg prestižnega udobja, naredili vaša potovanja še bolj posebna.

UDOBJE PO MERI

V prostoru, kjer je vse zasnovano z mislijo na dobro počutje, nova paleta Renault dodatkov za potnike na zadnjih sedežih, zagotavlja prvo razredno potovanje.
standard rear armrest - accessories - Renault Espace E-Tech full hybrid
prenosni zadnji naslon za roke
Za dobro počutje potnikov na zadnjih sedežih se lahko odločite za zadnje naslonjalo za roke z odlagalnim mestom, ki nudi dodaten prostor za shranjevanje. Je večnamenski in se spremeni v eleganten nahrbtnik, tako da lahko s seboj vzamete vse osebne stvari – tako v zaprtih prostorih kot na prostem.
multifunction organiser - accessories - Renault Espace E-Tech full hybrid
večnamenski organizator na sprednjem sedežu
Večnamenski organizator ima več domiselnih mest za shranjevanje vsakodnevnih predmetov.
enhanced comfort cushions - accessories - Renault Espace E-Tech full hybrid
še več udobja na naslonjalu za roke
Za optimalno udobje potnikov na zadnjih sedežih nudi blazina na naslonjalu za roke dodatno oporo, saj je narejena po meri in enostavno odstranljiva, saj jo namestite ali odstranite po želji. Na voljo je v bež ali črni barvi.
rear covers - accessories - Renault Espace E-Tech full hybrid
zaščitne prevleke za zadnje sedeže
Odkrijte zaščitne prevleke za zadnje sedeže, ki so elegantna rešitev, s katero zaščitite zadnje sedeže pred madeži in poškodbami. Prevleke se enostavno namestijo in so oblikovane tako, da se popolnoma prilegajo sedežem vozila. 
sun blind - accessories - Renault Espace E-Tech full hybrid
zaščitni senčnik za panoramsko stekleno streho
Zaščitni senčniki preprečujejo vdor sončne svetlobe in izboljšajo vsakodnevno udobje v vozilu, obenem pa vas zaščitijo pred prekomerno svetlobo. Namestitev in odstranitev senčnikov sta enostavni. Paket vključuje 2 zaščitna senčnika.

ELEGANCA

Izbirajte med bogato ponudbo dodatne opreme in z njo poudarite eleganco novega Renault Espace E-Tech full hybrid.
light grey exterior customisation pack - accessories - Renault Espace E-Tech full hybrid
paketi za prilagoditev zunanjosti po meri (svetlo siva)
Naj bo vaš Renault Espace v vašem stilu! Izbirajte med številnimi paketi za prilagoditev zunanjosti po meri, s katero poudarite dinamičnost in eleganco vozila.
metal grey exterior customisation pack - accessories - Renault Espace E-Tech full hybrid
paket za prilagajanje zunanjosti po meri (kovinsko siva Satin)
Oba paketa za prilagajanje zunanjosti po meri vključujeta prilagajanje naslednjih delov karoserije: zgornji del prednje maske, ohišja vzvratnih ogledal in zaščitno ploščo zadnjega odbijača.
premium running boards - accessories - Renault Espace E-Tech full hybrid
ekskluzivna stopnica na pragovih vrat
Poudarite eleganco in dinamiko vašega Renault Espace E-Tech full hybrid. Praktične ekskluzvne stopnice na progovih vrat olajšajo dostop do strešnih dodatkov in hkrati ščitijo karoserijo pred vsakodnevnimi manjšimi poškodbami.
illuminated door sills and premium floor mats - accessories - Renault Espace E-Tech full hybrid
osvetljeni pragovi vrat in kvalitetne preproge
Gumijaste preproge z visokim robom združujejo slog in zaščito za večjo učinkovitost.     

ZAŠČITA PRTLJAŽNEGA PROSTORA

Naša paleta potovalnih dodatkov prinaša vse, kar potrebujete, da vaša potovanja, družinske izlete ali športne izlete dvignete na višjo raven.
easyflex boot protection - accessories - Renault Espace E-Tech full hybrid
prilagodljiva zaščita prtljažnika Easyflex
Nepremočljiva in prilagodljiva zaščita prtljažnega prostora za prevoz velikih in umazanih predmetov, elegantne prednje tekstilne preproge, ki se pritrdijo z varnostnimi zaponkami za popolno prileganje ter varnost pri vožnji.
boot sill - accessories - Renault Espace E-Tech full hybrid
rob prtljažnika
Zaščitite in prekrijte zadnji odbijač s tem unikatnim robom prtljažnika. Hkrati je praktičen in estetski z oznako ESPACE.
towbar and swing-away bicycle rack - accessories - Renault Espace E-Tech full hybrid
premični nosilec za kolesa na vlečni kljuki
Odkrijte našo ponudbo premičnih nosilcev za kolesa, ki vam omogočajo enostaven dostop do prtljažnika, kakor tudi enostavno namestitev ter nudijo varen prevoz koles celotne družine.
roof bar and ski rack - accessories - Renault Espace E-Tech full hybrid
QuickFix strešni nosilci
Hitra in enostavna namestitev inovativnega sistema QuickFix. Idealen za prevoz nosilca za kolesa, smuči ali strešnega kovčka za povečanje nakladalne zmogljivosti vašega vozila.

VEČ O VOZILU ESPACE

Espace – predstavitev
Espace – multimedija
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

MEGANE CONQUEST
Megane Conquest
Megane Grandtour
Megane Grandtour
Austral
Austral