POLITIKA ZASEBNOSTI: INFORMACIJE O ZAŠČITI VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

V Skupini Renault še naprej zagotavljamo skladnost s predpisi o varstvu osebnih podatkov in jo postavljamo v središče svoje etike, kot je opisano v Politiki varstva osebnih podatkov Skupine, ki je na voljo na naslovu www.renaultgroup.com/en/information-on-personal-data-protection.

 

V Skupini Renault menimo, da je varstvo osebnih podatkov bistveno za vzpostavitev zaupnega odnosa z našimi kupci. Tako nameravamo zagotoviti največjo preglednost obdelave osebnih podatkov, tako tistih, ki nam jih posredujete kupci sami, kot tistih, ki jih zbiramo prek različnih stikov, ki jih lahko imate kupci z nami.

 

Namen tega obvestila o zaščiti vaših osebnih podatkov je zagotoviti podrobne informacije o pogojih za obdelavo vaših osebnih podatkov s strani Skupine Renault, kot tudi o pravicah in možnostih, ki so vam na voljo za nadzor nad vašimi osebnimi podatki in zaščito vaše zasebnosti.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem