Renault predstavlja prvo mesto s 100% električnimi vozili!

Vse se je pričelo s srečanjem med predstavniki Renault in vasice Appy. Od tu naprej pa je sledila izvedba projekta, zaradi katere bodo prebivalci vasice Appy živeli popolnoma električno izkušnjo mobilnosti.

Če je to mogoče v vasici Appy, je to mogoče kjerkoli!

Oglejte si čudovito zgodbo o električni mobilnosti v vasici Appy in odkrijte naše električno vozilo Zoe E-Tech electric ter se z njim tudi sami podajte na pustolovščino. 
Doživite mobilnost drugače
Doživite mobilnost drugače
Naj bo naš jutrišnji svet, trajnosten in družbeno odgovoren, kjer tudi električna mobilnost najde svoje mesto. Renault želi pokazati, da je preklop na povsem električni pogon možen za vse in na voljo vsem.
Vasica Appy je več kot trden dokaz, da je to mogoče.     
Zgodba s terena
Zgodba s terena

25 prebivalcev vasice Appy predstavlja raznolikost vasice, saj vključuje družine z otroki in pare vseh generacij. Zgodba vasice Appy se je začela 4. julija 2020, ko se je prebivalcem vasice Appy zagotovilo uporabo električnega vozila Zoe E-Tech electric za vsako gospodinjstvo v vasi. Naj vas navduši zgodba, ki bo živela tri leta.    
Elektrificirajte svoja potovanja
Elektrificirajte svoja potovanja

Prihod električnega vozila Zoe E-Tech electric v vasico Appy je pomenil začetek elektrificirane mobilnosti. Prebivalci vasice Appy so nov način mobilnosti tako dobro sprejeli, da si ne predstavljajo svojih vsakdanjih poti drugače, kot elektrificirano. Ne glede na to ali se vozijo v službo, v šolo ali na dopust, je električno vozilo Zoe E-Tech electric njihov zvesti spremljevalec.