RENAULT PRESTIŽNI PARTNER
TENIŠKEGA TURNIRJA
ROLAND-GARROS FRENCH OPEN

Renault in Roland-Garros

Renault in Roland-Garros imata enake korenine, oba sta rojena v Franciji, z močnimi mednarodnimi ambicijami. Delita skupne vrednote "Narejeno v Franciji" - strast in drznost. 

Partnerstvo med Renault in Francosko teniško zvezo (FFT) temelji na trajnostni mobilnosti in družbeni odgovornosti. 

Logotip Renault je prikazan na mrežah petih glavnih igrišč med celotnim turnirjem, od kvalifikacijskih krogov do finala.       
POLNILNE TOČKE
POLNILNE POSTAJE
Renault bo v sklopu partnerstva Roland-Garros French Open namestil 40 polnilnih postaj na hipodromu Longchamp tik ob stadionu Roland-Garros, da bo vozni park E-Tech 100% electric vozil vedno v polni pripravljenosti. Med turnirjem bo v povprečju prevoženih več kot 130.000 km z E-Tech 100% electric vozili Renault.
ELEKTRIFICIRAN VOZNI PARK
E-TECH 100% ELECTRIC VOZNI PARK
Trajnostna mobilnost je ključnega pomena za obe znamki. Med turnirjem se ta zaveza kaže s ponudbo E-Tech 100% electric in E-Tech Full Hybrid voznega parka vozil Renault.Renault ima tudi razstavni prostor velik 150 m² v prehodih stadiona, kjer se odvija Roland-Garros. Obiskovalci bodo lahko tam spoznali Renault 5 E-Tech 100% electric. 
RENAULT PREDSTAVLJA "GIVE ME 5"
SO-UPORABA VOZIL
Renault je v sklopu partnerstva s turnirjem Roland-Garros French Open vzpostavil platformo za souporabo vozil, da bi izboljšal izkušnje teniških navijačev in jim ponudil inovativno in okoljsko odgovorno rešitev. Pred vsako tekmo se FFT zavezuje, da bo imetnike vstopnic obvestila o možnosti souporabe vozila, ki je na voljo za prihod na stadion. Za dodatno spodbudo bo prvim souporabnikom vozil ponujena spodbuda v obliki brezplačnega parkiranja na stadionu Roland Garros ves čas turnirja* in ogleda stadiona. 

* odvisno od razpoložljivosti

RENAULT 5 E-TECH 100% ELECTRIC ROLAND-GARROS


Da bi proslavili svoje partnerstvo z znanim teniškim turnirjem, Renault predstavlja omejeno serijo vozila Renault 5 E-Tech 100% electric Roland-Garros. Zunanjost vozila izstopa s svojo eleganco in športnostjo. Za to posebno izdajo so na voljo štiri barve: pearl bela, night modra, starry črna ter ekskluzivna mat siva schiste. Na  sprednjih vratih je nameščen logotip Roland-Garros, v središču pa je grafika “Saint Andrew’s Cross”, kar je poklon arhitekturi stadiona. Notranjost odlikuje posebna tkanina svetlo sivih sedežev, navdihnjena s tehnično-športno opremo.

ODKRIJTE VEČ

Renault 5
Renault 5 E-Tech 100% electric
Scenic E-Tech
Scenic E-Tech 100% electric
Rafale
Rafale E-Tech Full Hybrid