Renault in Roland-Garros sta združila moči in vnesla spremembe

Od leta 2022 in za dobo vsaj 5 let je družba Renault postala glavni partner teniškega turnirja Roland-Garros in omogoča električno mobilnost.

Renault postal glavni partner turnirja Roland-Garros

RENAULT X ROLAND-GARROS
Renault X Roland-Garros
Renault in Roland-Garros imata skupne korenine v Franciji ter močne mednarodne ambicije. Imata tudi skupne vrednote gesla "narejeno v Franciji": strast in drznost.
Partnerstvo med družbo Renault in francosko teniško zvezo (FFT) je še bolj očitno, saj temelji na dveh skupnih strateških temeljih: trajnostna mobilnost in družbena odgovornost.

Prvič v zgodovini turnirja Roland-Garros bo logotip Renault prikazan na mrežah petih glavnih igrišč v celotnem trajanju turnirja, vse od kvalifikacij do finalnih obračunov.   
ELEKTRIČNI VOZNI PARK
Električni vozni park
Trajnost je ključna za obe znamki. Renault spodbuja preoblikovanje s ciljem postati povsem električna znamka v Evropi do leta 2030.
To zavezo predstavlja vozni park 100 vozil Megane E-Tech 100% electric iz skupnega števila 160 vozil Renault.

Renault bo imel na turnirju Roland-Garros na voljo tudi stojnico s površino 150 m². Gledalci si bodo lahko ogledali ponudbo električnih in elektrificiranih vozil Renault z Megane E-Tech 100% electric, Renault 5 Prototype in novi Austral SUV E-Tech hibrid, ki se bo svetu predstavil na turnirju Roland-Garros.   
RENAULT PREDSTAVLJA "GIVE ME 5"
Renault predstavlja "GIVE ME 5"
Poleg podpisa partnerske pogodbe družba Renault predstavlja "GIVE ME 5", nov projekt družbene odgovornosti znamke, posvečen mlajšim generacijam.
Družba Renault želi najprej spodbujati igranje tenisa v mestih z obnovo igrišč na obrobju mest s pomočjo lokalnih umetnikov. Pričakujejo, da bodo do konca leta odprli dve igrišči v Franciji.

Renault bo med turnirjem Roland-Garros predstavil tekmovanje "Let Challenge" za podporo financiranja projekta "GIVE ME 5". Vsakič, ko žogica pri servisu zadene vrh mreže, preden pade v polje, kar se v povprečju zgodi več kot 2000-krat med turnirjem, bo družba Renault podarila določeno vsoto denarja za to družbeno pobudo.   
Renault MEGANE eVISION Showcar
Megane E-Tech 100% electric
Austral SUV E-Tech
Austral SUV E-Tech hibrid
Renault 5 prototip
Revolucija "Renaulution"