Renault glavni partner
teniškega turnirja Roland-Garros

Renault in Roland-Garros združila moči, da pretreseta stvari
Od leta 2022 je Renault glavni partner francoskega teniškega prvenstva Roland-Garros.
RENAULT X ROLAND-GARROS
Renault X Roland-Garros
Renault in Roland-Garros imata skupne korenine v Franciji ter močne mednarodne ambicije. Imata tudi skupne vrednote gesla "narejeno v Franciji": strast in drznost.
Partnerstvo med družbo Renault in francosko teniško zvezo (FFT) je še bolj očitno, saj temelji na dveh skupnih strateških temeljih: trajnostna mobilnost in družbena odgovornost.

Prvič v zgodovini turnirja Roland-Garros bo logotip Renault prikazan na mrežah petih glavnih igrišč v celotnem trajanju turnirja, vse od kvalifikacij do finalnih obračunov.   
ELEKTRIČNI VOZNI PARK
Električni vozni park
Trajnost je ključna za obe znamki. Renault spodbuja preoblikovanje s ciljem postati povsem električna znamka v Evropi do leta 2030.
To zavezo predstavlja vozni park 90 vozil Megane E-Tech 100% electric, 30 Austral E-Tech full hybrid, 20 Espace E-Tech full hybrid iz skupnega števila 180 vozil Renault.

Renault bo imel na turnirju Roland-Garros na voljo tudi stojnico s površino 150 m². Gledalci si bodo lahko ogledali ponudbo električnih in elektrificiranih vozil Renault z Megane E-Tech 100% electric, Renault 5 Prototype, novi Austral E-Tech hybrid in konceptno vozilo Renault 5 Roland-Garros E-Tech 100% electric.
RENAULT PREDSTAVLJA "GIVE ME 5"
Renault predstavlja "GIVE ME 5"
Poleg podpisa partnerske pogodbe družba Renault predstavlja "GIVE ME 5", nov projekt družbene odgovornosti znamke, posvečen mlajšim generacijam.
Družba Renault želi najprej spodbujati igranje tenisa v mestih z obnovo igrišč na obrobju mest s pomočjo lokalnih umetnikov. Po zaključeni obnovi v letu 2022, Renault nadaljuje zgodbo obnove in izgradnje teniških igrišč tudi v letu 2023.

Renault bo med turnirjem Roland-Garros predstavil tekmovanje "Let Challenge" za podporo financiranja projekta "GIVE ME 5". Vsakič, ko žogica pri servisu zadene vrh mreže, preden pade v polje, kar se v povprečju zgodi več kot 2000-krat med turnirjem, bo družba Renault prispevala 100 EUR za to družbeno pobudo.
KONCEPTNO VOZILO RENAULT 5 ROLAND-GARROS
Partnerstvo z Roland-Garros, ki je bilo podpisano leta 2022, prinaša novo satenasto belo kovinsko barvo prihodnjemu 100% električnemu konceptu mestnega vozila.     
RENAULT 4EVER TROPHY
Renault 4EVER Trophy se ponovno osredotoča na ikonično barvo Ile-de-France Blue, ki je leta 1962 debitirala na 4L.     
Renault MEGANE eVISION Showcar
Megane E-Tech 100% electric
Austral SUV E-Tech
Austral SUV E-Tech hibrid
30 let Twingo
Reinvent Twingo