Renault skupina

"Mondial de l'Automobile" v Parizu: novo rojstvo ikone

Renault bo kot svetovno premiero razkril nov prototip enega svojih najbolj ikoničnih modelov, Renault 4. V okviru 89. mednarodne avtomobilske razstave v Parizu bo Renault 17. oktobra razkril povsem nov razstavni prototip, ki je moderen poklon ikoničnemu Renault 4.

Trideset let po zaključku proizvodnje bo Renault na razstavi "Mondial de l'Auto 2022" v Parizu razkril moderno interpretacijo svojega ikoničnega modela Renault 4, ki je poznan in prepoznan po vsem svetu.

Oblikovalska ekipa pod vodstvom Gillesa Vidala, direktorja oblikovanja znamke Renault, je na novo in v modernem duhu interpretirala ikonični model, ki je pustil svoj pečat na šestdesetih, sedemdesetih in osemdesetih letih preteklega stoletja. Razstavni prototip bo naslovil tudi mlajše generacije s slavljenjem 25. obletnice solidarnostnega srečanja "4L Trophy".

Vabimo vas na Renault konferenco za novinarje, na kateri bo nastopil Luca de Meo, glavni izvršni direktor Skupine Renault in znamke Renault, ki bo 17. oktobra ob 9.00 uri na razstavnem prostoru Renault (dvorana 6).

Konferenco si lahko ogledate tudi v neposrednem spletnem prenosu (v angleščini ali v francoščini).