Konceptno vozilo Renault KANGOO Z.E.

Koncept KANGOO Z.E., mestno in električno predstavitveno vozilo, tlakuje pot novi družini vozil KANGOO. To konceptno vozilo predstavlja vizijo mobilne delavnice, ki je prilagojena razvoju delovnih metod in mobilnosti.
Tehnološki dizajn

konceptno vozilo KANGOO Z.E.
Povsem nov svetlobni podpis
Za popolnoma prosojno zastekljeno mrežo konceptnega vozila KANGOO Z.E. se skriva povsem nov svetlobni podpis. Zanj je značilna črta, ki povezuje dva projekcijska žarometa v obliki črke C z identiteto Renault, saj obkroža linijo osrednjega logotipa. Svetlobni podpis napoveduje novo zunanjo podobo električnih vozil Renault. 

Poleg tega je karoserija konceptnega vozila KANGOO Z.E. ob straneh in na zadnji strani obrisana z osvetljeno črto, ki simbolizira tehnološki vidik električnih vozil prihodnosti iz ponudbe vozil Renault. Ta osvetljena črta se začne zadaj pri logotipu, poteka pod vodili drsnih vrat in predstavlja del držal drsnih vrat.
Dobro smo pretehtali vse podrobnosti, tako z vidika visoke tehnologije kot z vidika futuristične zasnove.
Konceptno vozilo KANGOO Z.E., oblikovano kot elektronski objekt, je zasnovano po navdihu sodobnega dizajna vse do najmanjše podrobnosti. To se izraža v gladki končni obdelavi številnih elementov: spodnji del karoserije, stekla, luči, vstavki za vrata, mreža itd. 

Mreža odbijača spredaj in zadaj vključuje grafično oblikovanje, ki spominja na zračnike pri elektronskih napravah.
Želite preiti od koncepta k resničnosti?

ponudbe
Renault LCV range
naša ponudba gospodarskih vozil
safety by Renault logo
safety by Renault