Renault E-Tech: hibridna in električna vozila

10+ let znanja na področju električnih vozil in strokovno znanje ter izkušnje iz sveta F1®

100% električno vozilo, hibrid ali priključni hibrid? Izbirajte med E-Tech vozili, ki združujejo inovativnost, užitek v vožnji in energetsko učinkovitost.
Vodilni na področju električne mobilnosti* z več kot 10 let strokovnega znanja in izkušenj. Izberite tisto, kar ustreza vašim potrebam - od novega Twingo E-Tech electric do Zoe E-Tech electric, ki sta v naši ponudbi na voljo med 100% električni modeli. Poleg 100% električnih vozil, pa lahko izbirate tudi med hibridnimi, ki imajo "elektrificirane" motorje, in so ravno tako sinonim za učinkovitost, nizke stroške porabe in seveda užitek v vožnji!

E-Tech hibrid: opremljen z električno baterijo, ki se samodejno polni z uporabo kinetične energije. Tišina, udobje in odzivnost ... Kombinirajte prednosti električne vožnje z vsestranskostjo hibrida, ne da bi vam bilo treba priključiti na polnilno postajo ali spreminjati vaše vozne navade! Z izbiro hibrida je vaša poraba goriva pri vožnji na avtocesti ali v mesto do 40 % manjša v primerjavi z običajnimi bencinskimi motorji. 

Prednosti E-Tech tehnologije

Uživajte v prednostih E-Tech tehnologije kot so odzivno in dinamično speljevanje, zmanjšana poraba goriva, zmanjšane emisije CO2 in nižji stroški vzdrževanja, hkrati pa si privoščite več avtonomije zahvaljujoč naši tehnologiji. Odkrijte povsem nov način vožnje z našo E-Tech tehnologijo.
Renault E-TECH - CLIO E-TECH
E-Tech hibrid
Izkoristite prednosti, ki so:
 • do 80 % optimizirane vožnje z električnim pogonom v mestu;
 • več dosega, saj z upočasnjevanjem in zaviranjem električni motor pretvori gonilno silo v energijo, s katero se napolni baterija;
 • do 40 % manjša poraba goriva pri vožnji na avtocesti ali v mestu v primerjavi z običajnimi bencinskimi motorji.
Megane E-Tech electric
E-Tech 100% električen
Izkoristite prednosti, ki so:
 • pri Renault ZOE do 395 km dosega (WLTP mešani cikel) in do 270 km (WLTP mestni cikel) ali pri novem Twingo E-Tech electric do 190 km dosega (WLPT mešani cikel);
 • več dosega, saj z upočasnjevanjem in zaviranjem električni motor pretvori gonilno silo v energijo, s katero se napolni baterija;
 • s 30-minutnim polnjenjem pri Zoe E-Tech electric do 150 km dosega** ali pri novem Twingo E-Tech electric do 80 km dosega***.
 • nič emisij**** in nižji stroški vzdrževanja. 

  *Renault številka 1 v Evropi v prodaji električnih vozil. 95.172 registracij električnih vozil Renault v Evropi po podatkih vira agencije AAA od januarja do novembra 2020.

  ** Hitra DC polnilna postaja

  *** na 22kW javni polnilni postaji

  **** Brez emisij med vožnjo: nič CO2 emisij ali onesnaževal zraka v skladu z WLTP.