Tehnične informacije in tehnična izobraževanja

Alt Image C29

Tehnična predizobraževanja in izobraževanja

RENAULT NISSAN SLOVENIJA d.o.o. za vse zainteresirane serviserje organizira tehnična predizobraževanja in izobraževanja, na katerih lahko udeleženci pridobijo vse potrebne tehnične informacije za kvalitetno opravljanje servisiranja in vzdrževanja vozil znamke Renault. Na tej spletni strani lahko najdete vse potrebne informacije o tehničnih informacijah in načinu njihove pridobitve ter o vsebini, terminih izvedbe, načinu prijave, ceni in poteku tehničnih izobraževanj.

Tehnična dokumentacija

Vsa relevantna tehnična dokumentacija je vsem zainteresiranim serviserjem dostopna preko spletne strani New Dialogys. Dostop do tehničnih informacij je na voljo neodvisno od udeležbe na tehničnih izobraževanjih. Za dostop do tehničnih informacij je potrebno opraviti registracijo in plačati ceno za dostop do tehnične dokumentacije. Vse podrobnosti glede načina in višine plačila so na voljo na strani New Dialogys.

Z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje bo Renault Nissan Slovenija enkrat letno organiziral brezplačno izobraževanje o delovanju in uporabi strani Novi Dialogys.

več na New Dialogys

Učno gradivo in materiali za tehnična izobraževanja

Poleg dostopa do tehničnih informacij lahko vsi zainteresirani serviserji pridobijo tudi vso relevantno učno gradivo, ki se uporablja pri izvedbi tehničnih izobraževanj. Učno gradivo je na voljo neodvisno od udeležbe na tehničnih izobraževanjih. Cena posameznega izvoda gradiva je 50 € brez DDV.

Za več informacij pišite na naslov tehnicna.izobrazevanja@renault.si.

seznam vseh gradiv

Tehnična predizobraževanja in izobraževanja

Renault Nissan Slovenija izvaja tehnična predizobraževanja in izobraževanja ter usposabljanja za pridobitev licence za vse zainteresirane serviserje.

Tehnična predizobraževanja ter usposabljanja za pridobitev licence za neodvisne serviserje so organizirana v tehničnem centru Renault Nissan Slovenija. Predizobraževanja so brezplačna.  Cena tehničnih izobraževanj v letu 2022 znaša 110 € brez ddv na dan na udeleženca za obnovitvena izobraževanja in 220 € na dan na udeleženca za izobraževanja o novih proizvodih.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na elektronski naslov tehnicna.izobrazevanja@renault.si.

seznam tehničnih izobraževanj ter usposabljanj za pridobitev licence in terminov njihove izvedbe

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem