TEHNIČNE INFORMACIJE
IN TEHNIČNA IZOBRAŽEVANJA

TRENING CENTER IN IZOBRAŽEVANJA
GA Adriatic d.o.o. za vse zainteresirane serviserje organizira tehnična predizobraževanja in izobraževanja, na katerih lahko udeleženci pridobijo vse potrebne tehnične informacije za kvalitetno opravljanje servisiranja in vzdrževanja vozil znamke Renault. Na tej spletni strani lahko najdete vse potrebne informacije o tehničnih informacijah in načinu njihove pridobitve ter o vsebini, terminih izvedbe, načinu prijave, ceni in poteku tehničnih izobraževanj.
TEHNIČNA DOKUMENTACIJA
Vsa relevantna tehnična dokumentacija je vsem zainteresiranim serviserjem dostopna preko spletne strani New Dialogys. Dostop do tehničnih informacij je na voljo neodvisno od udeležbe na tehničnih izobraževanjih. Za dostop do tehničnih informacij je potrebno opraviti registracijo in plačati ceno za dostop do tehnične dokumentacije. Vse podrobnosti glede načina in višine plačila so na voljo na strani New Dialogys. Z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje bo GA Adriatic d.o.o. enkrat letno organiziral brezplačno izobraževanje o delovanju in uporabi strani Novi Dialogys.  
učilnica
UČNO GRADIVO IN MATERIALI ZA TEHNIČNA IZOBRAŽEVANJA
Poleg dostopa do tehničnih informacij lahko vsi zainteresirani serviserji pridobijo tudi vso relevantno učno gradivo, ki se uporablja pri izvedbi tehničnih izobraževanj. Učno gradivo je na voljo neodvisno od udeležbe na tehničnih izobraževanjih. Cena posameznega izvoda gradiva je 50 € brez DDV.

Foto: treningcenter.si
učilnica
TEHNIČNA IZOBRAŽEVANJA IN USPOSABLJANJA
GA Adriatic d.o.o. izvaja tehnična predizobraževanja in izobraževanja ter usposabljanja za pridobitev licence za vse zainteresirane serviserje. Tehnična predizobraževanja ter usposabljanja za pridobitev licence za neodvisne serviserje so organizirana v tehničnem centru GA Adriatic d.o.o. Predizobraževanja so brezplačna. Cena tehničnih izobraževanj znaša 110 € brez DDV na dan na udeleženca za obnovitvena izobraževanja in 220 € na dan na udeleženca za izobraževanja o novih proizvodih.

STOPITE V STIK Z NAMI!
Za dodatne informacije se lahko obrnete na elektronski naslov:
SI-Renault-AS@grandautomotive.eu