FINANČNI LIZING

Finančna rešitev, s katero hitro in ugodno pridete do novega vozila.
Postanite lastnik vozila Renault po izteku obdobja, ki ga določite sami. V obdobju financiranja plačujete mesečne obroke in vozilo neomejeno uporabljate, z zadnjim plačilom pa postanete lastnik svojega vozila.
KAKO HITRO IN UGODNO DO NOVEGA VOZILA RENAULT?
Izberite vozilo Renault
1. IZBERITE VOZILO RENAULT
Odkrijte svoje idealno vozilo pri pooblaščenem prodajalcu vozil Renault.
Odločite se za kredit
2. ODLOČITE SE ZA FINANČNI LIZING
Izbirate lahko med dvema oblikama finančnega lizinga.
Postanite lastnik vozila
3. UŽIVAJTE V VOŽNJI
Odplačujete svoje vozilo po dogovorjenih obrokih.
Uživajte v vožnji
4. POSTANITE LASTNIK VOZILA
Ob plačilu zadnjega obroka postanite lastnik vozila.

KAJ VSE MORATE VEDETI O FINANČNEM LIZINGU KOT OBLIKI FINANCIRANJA?

KAKŠNO JE TRAJANJE ODPLAČEVANJA FINANČNEGA LIZINGA?
Finančni lizing lahko sklenete za dobo od 24 do 96 mesecev. Finančni lizing z odkupnim obrokom, ponudba Fleksi, lahko sklenete za dobo od 36 do 48 mesecev. Trajanje odplačevanja finančnega lizinga je odvisno od številnih dejavnikov, vključno od zneska financiranja, izbranih pogojev lizinga in finančnih zmožnosti lizingojemalca. Obdobje trajanja lizinga se giblje med 24 in 96 mesecev. Lizing kot oblika financiranja pomeni prilagodljive možnosti odplačevanja, ki si jih lizingojemalec sam izbere, glede na njegov proračun in potrebe.
ALI JE MOŽNO PRILAGODITI MESEČNI OBROK?
V primeru izbire finančnega lizinga je mesečni obrok fiksen. Pri izbiri finančnega lizinga z odkupno vrednostjo, ponudbe Fleksi, pa je zadnji obrok povišan. Mesečni obrok pri finančnem lizingu je možno prilagoditi glede na želje in finančne zmožnosti lizingojemalca. Lizing je prilagodljiva rešitev, ki posamezniku omogoča možnost izbire mesečne obveznosti glede na njegov proračun. To lahko vključuje prilagajanje dolžine odplačilnega obdobja, višine začetnega pologa ali drugih pogojev lizinga. S prilagodljivostjo mesečnega obroka lahko stranke bolje upravljajo svoje financiranje in zagotovijo, da je plačilo lizinga v skladu z njihovimi finančnimi cilji. Pri finančnem lizingu prav tako ni poteben začetni polog.
ZAVARUJTE VOZILO IN UŽIVAJTE V BREZSKRBNOSTI
Obvezna sklenitev avtomobilskega kasko zavarovanja z največ 1 % odbitno franšizo in delno kombinacijo kraje. Nudimo tudi zavarovanje lizingojemalca (BNI) in finančne vrzeli (GAP). Zavarovanje vozila med trajanjem lizinga je izjemno pomembno, saj ne samo, da zaščiti vaše vozilo pred morebitnimi škodami, kot so nesreče ali tatvine, ampak tudi zagotavlja finančno varnost tako za vas kot tudi za ponudnika lizinga. Poleg tega lahko zavarovanje vozila v času lizinga vključuje dodatne pokritosti, kot so kasko zavarovanje, odgovornost do tretjih oseb in dodatne storitve za pomoč na cesti. Ustrezna izbira zavarovanja prinaša mirno spanje in brezskrbno uporabo vašega vozila med trajanjem lizinga.
KAKO POTEKA POSTOPEK SKLENITVE FINANČNEGA LIZINGA?
Sklenitev pogodbe je povezana s fleksibilnejšimi pogoji in manj obsežno dokumentacijo, saj postanete lastnik šele ob plačilu zadnjega obroka. Pri sklenitvi pogodbe za finančni lizing so lahko pogoji pogosto bolj prilagodljivi in je postopek lahko hitrejši glede na druge oblike financiranja. To je zato, ker postanete lastnik vozila šele ob plačilu zadnjega obroka, kar vam omogoča večjo svobodo pri določanju pogojev. To pomeni, da lahko prilagodite obdobje odplačevanja, višino začetnega pologa in mesečne obroke, da bolje ustrezajo vašim finančnim potrebam. Poleg tega je tudi dokumentacija običajno manj obsežna, kar olajša postopek sklenitve pogodbe in vam omogoča hitrejši dostop do vozila.
PRIMERJAVA KLASIČNEGA IN FLEKSI LIZINGA
KLASIČNI FINANČNI LIZING
FLEKSI FINANČNI LIZING
Lastništvo
Ob plačilu zadnjega mesečnega obroka     Ob plačilu zadnjega mesečnega obroka  
Možnost vplačila pologa     Da, do 65 % vrednosti vozila
     Da, do 30 % vrednosti vozila
Odplačilna doba / Doba najema24 - 96 mesecev36 - 48 mesecev
Mesečni obrok     Fiksen      Povišan zadnji obrok
Predčasni zaključek ali reprogramiranje pogodbeDaDa
Financiranje za rabljena vozila
Da, do 15 let staro vozilo ob koncu financiranjaNe
BNI zavarovanjeVključenoNe
Obvezna sklenitev kasko zavarovanjaDaDa
Upoštevanje k skupnem premoženjuNeNe
Omejitev kilometrovNeNe
Možnost prodaje vozilaPo odplačiluPo odplačilu

KAKO DO SKLENITVE FINANCIRANJA
Sklenitev pogodbe je zelo enostavna. Prodajalcu v našem salonu vozil Renault posredujete vso potrebno dokumentacijo. Po prejemu celotne dokumentacije bomo v najkrajšem možnem času preverili vašo bonitetno oceno. To lahko preverite tudi sami v spletni aplikaciji Moj SISBON. Več o sami storitvi SISBON in pravicah komitentov si lahko preberete na spletni strani SISBON Mobilize Financial Services oziroma v zloženki, kjer so navedene tudi povezave do SISBON spletne strani in spletne aplikacije Moj SISBON. Za okvirni izračun financiranja preverite našo ponudbo in kontaktirajte najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE OSTALE OBLIKE FINANCIRANJA


VAS ZANIMA ŠE KAJ?

Kontaktirajte nas na telefonsko številko 080 1887 ali pa nam pišite na e-naslov financiranje@si.mobilize-fs.com.