Twingo E-Tech 100% electric

omejena serija

izjemno trendovsko mestno vozilo
Twingo iz omejene serije Urban Night osvaja mestne ulice s svojim edinstvenim slogom. Povsem črna zunanjost, poudarjena z nalepkami v mestnem slogu, poživi nočno vzdušje. Navdih črpa iz uličnega sveta, umetnosti art brut, življenja in ceste. Ta električna različica je okretna in samozavestna ter vašemu vsakdanu doda pridih edinstvenosti.

edinstvena zasnova in oprema

omejena serija Twingo urban night – notranjost – oblazinjenje
mestna ikona
V notranjosti omejene serije Twingo  Urban Night je pomemben vsak detajl. Od armaturne plošče do oblazinjenja – ekskluzivne nalepke in vstavki ustvarjajo vtis edinstvene osebnosti vozila. Navduševali se boste nad črno lakirano armaturno ploščo in sredinsko konzolo z ekskluzivno nalepko Urban Night.
omejena serija Twingo urban night – notranjost – platišča
prenovljen dizajn
Platišča v sijajni črni barvi, zatemnjena zadnja stekla in mreža hladilnika z belimi vstavki dodajo njegovi zunanjosti še več osebnosti. Omejena serija Twingo Urban Night s posebnimi nalepkami poskrbi za dolgotrajen vtis.
Omejena serija Twingo urban night – oprema
oprema in multimedija
Vozite varno s kamero za vzvratno vožnjo, opozorilnikom nenamerne menjave voznega pasu in omejevalnikom hitrosti. Ta izjemno omejena serija je opremljena s senzorjem za dež, indukcijskim polnilnikom in samodejno klimatsko napravo, ki zagotavlja še več udobja. Z 18 cm (7") sistemom Easy Link in sprotno povezano navigacijo nedvomno postavlja nove trende.

podrobnejši podatki o vozilu Twingo E-Tech 100% electric

Zunanjost vozila TWINGO Electric – doseg vožnje in polnjenje
Zunanjost vozila TWINGO Electric – dizajn
Twingo E-Tech electric - dodatna oprema
Notranjost vozila TWINGO Electric – Mere in specifikacije

odkrijte podobna vozila Renault

Twingo
Twingo
CAPTUR
Captur