Twingo E-Tech 100% electric

doseg vožnje, baterija in polnjenje

Twingo E-Tech 100% electric je opremljen s povezljivimi storitvami, ki so enostavne za uporabo in vam omogočajo optimizacijo dosega vožnje.
pripomoček za varčevanje z energijo
Sproti upravljajte porabo energije. Pripomoček za varčevanje z energijo, ki je prikazan neposredno na armaturni plošči, vam omogoča hitro preverjanje porabe energije. Preverite, ali porabljate oziroma obnavljate energijo, in optimizirajte upravljanje dosega vožnje med potovanjem.
način ECO
Oglejte si več ... in za dlje časa! Z vklopom gumba ECO na sredinski konzoli vozila Twingo E-Tech 100% electric omejite stopnjo pospeševanja in nastavite največjo hitrost, kar vam omogoča doseg vožnje do 225 km.
način B
"Način B" vam omogoča izbiro 3 stopenj regenerativnega zaviranja, ki se vklopijo takoj, ko spustite stopalko za pospeševanje.
  • V mestu uporabite najvišjo stopnjo zaviranja: ko spustite zavorno stopalko, vaš Twingo E-Tech 100% electric takoj znatno upočasni in hkrati obnavlja energijo.
  • Na avtocesti stopnja tekočega zaviranja omogoča povečevanje hitrosti vozila in neovirano pospeševanje. 

polnjenje vozila Twingo E-Tech 100% electric

Polnite Twingo E-Tech 100% electric doma, v bližini nakupovalnih središč ali v mrežah javnih polnilnih točk.
doma
Polnjenje novega vozila TWINGO Electric doma
doma
Ste na tesnem s časom in morate (znova) na cesto? Namestite Električno polnilnico za dom** z zmogljivostjo 7,4 kW za polnjenje vozila Twingo E-Tech 100% electric od 0 do 100% v samo 4 urah.
v službi
Polnjenje novega vozila TWINGO Electric v službi
v službi
Enostavno polnite vozilo v službi na polnilnih točkah, ki jih zagotavljajo nekatera podjetja kot dodatno ugodnost za zaposlene. Ob koncu vašega delovnega dne je Twingo E-Tech 100% electric pripravljen na vožnjo!
v mrežah javnih polnilnih točk
Polnjenje novega vozila TWINGO Electric na javnih polnilnih točkah
Naj bo hitro!
S serijskim polnilnikom Caméléon™ napolnite baterijo do 80% v samo 1 uri in pridobite do 80 km dosega vožnje v 30 minutah. In že se lahko odpeljete!

preprosto načrtovanje in nadzorovanje postopka polnjenja

Upravljajte svoj električni vsakdan na preprost način s povezljivimi storitvami Renault CONNECT.
My Renault
Novi TWINGO Electric – MY Renault
upravljajte vozilo na daljavo
Preverite stanje napolnjenosti baterije, načrtujte polnjenje v času nižje tarife električne energije in označite različne dele poti, vključno s postanki na polnilnih postajah. Povežite se z aplikacijo My Renault in enostavno upravljajte svoj 100% električni vsakdan.
multimedijski sistem Easy Link
Novi TWINGO Electric – EASY LINK
potujte brezskrbno
Poiščite najbližjo polnilno točko, nadzorujte pot, telefonirajte, napišite sporočilo ali poslušajte priljubljeno glasbo. Naše povezljive storitve, ki so enostavno dostopne preko 18 cm (7") zaslona na dotik multimedijskega sistema Easy Link, so vam na voljo med celotno vožnjo.
* Mestni cikel WLTP ustreza mestnemu delu standardiziranega cikla. Celotni cikel WLTP je standardizirani vozni cikel. Sestavlja ga 57 % mestne vožnje, 25 % primestne vožnje in 18 % avtocestne vožnje.
** Namestitev Električne polnilnice za dom, na katero se priključite s kablom načina 3, ki je priložen ob nakupu vozila, mora izvesti pooblaščeni strokovnjak. 

podrobnejši podatki o vozilu Twingo E-Tech 100% electric

Zunanjost vozila TWINGO Electric – doseg vožnje in polnjenje
Notranjost vozila TWINGO Electric – Mere in specifikacije
Twingo E-Tech electric - dodatna oprema
TWINGO Electric – različice

odkrijte podobna vozila Renault

Twingo
Twingo
CAPTUR
Captur