SCENIC

Ponovno rojenObožujte življenje z različico Bose®

Želite v vozilu Renault SCENIC doživeti glasbo kot na koncertu? Družbi Bose® in Renault sta vam to omogočili. Z globokotonskim zvočnikom in devetimi visokozmogljivimi zvočniki, ki jih upravlja digitalni ojačevalnik, lahko uživate v pristnem prostorskem zvoku v polnem obsegu.

Naj vas navduši njegov dizajn

Odkrijte športno eleganco različice Renault SCENIC Bose®. S 17-palčnimi platišči iz lahke litine z diamantnim sijajem in ohišjem vzvratnih ogledal v odtenku Starry Black je njegova zunanjost še bolj vpadljiva. Oznaka Bose® na sprednjih blatnikih mu daje diskreten in prepoznaven končni videz.

Življenje v vozilu, kot ga še ne poznate

Oblazinjenje z zaščito Teflon® ter volan in glava prestavne ročice iz perforiranega usnja so na voljo s sivimi okrasnimi šivi. Tudi armaturna plošča, ploščica okrog radia in obrobe zračnikov imajo značilen videz v svetleči črni barvi. Napisi Bose® na vratnih pragovih. Tudi notranjost je izjemno elegantna!

*Začetna cena s popustom za SCENIC Expression Tce 115 Energy. Cene so priporočene s strani distributerja in so zgolj informativne narave. Za ponudbo se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca. Cena je združljiva s trenutno veljavno promocijsko akcijo. Več o akciji. Slike so simbolične.

Ceniki veljajo samo za vozila iz zaloge in modeli niso več na voljo za naročanje.