• Začetna cena


Pustite se zapeljati njegovi privlačni obliki

Različici Renault Grand SCENIC Limited se ne boste mogli upreti. 16-palčna platišča, črna maska žarometov, dnevne LED-luči, zatemnjena stekla, vzvratna ogledala v sijoči črni barvi, kromirane oznake in vratni pragovi »Limited« ... Naj izžareva vaš slog!

Izberite izjemno udobje ...

Ne sklepajte kompromisov. Usnjen volan kot del serijske opreme, dvopodročna klimatska naprava, samodejna ročna zavora ... Vožnja vozila Renault Grand SCENIC Limited je vedno znova posebno doživetje.

... in odkrijte učinkovitost

Renault Grand SCENIC Limited je na voljo z varčnimi ter visokozmogljivimi bencinskimi in dizelskimi motorji. Za izpolnitev vseh zahtev izbirajte med 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in avtomatskim menjalnikom z dvojno sklopko EDC.


Izstopajte iz množice.

Naj vas navdušijo oblikovne prvine različice Renault Grand SCENIC Bose®. S 17-palčnimi platišči iz lahke litine Akihiro, črnimi vzvratnimi ogledali v odtenku Starry Black in napisom Bose® na sprednjih blatnikih uteleša športno eleganco.

Za užitek v poslušanju glasbe

Zvočni sistem Bose® Energy Efficient Series vas ponese v svet izjemne glasbe. Z 9 zvočniki, vgrajenim globokotonskim zvočnikom in digitalnim ojačevalnikom se pripravite na edinstveno zvočno doživetje.

Nov način potovanja

Vstopite v prefinjeno notranjost, ki je popolnoma usklajena s filozofijo zvočnega sistema Bose®. Prostorna notranjost s končno obdelavo v svetleči črni barvi, volan iz perforiranega usnja in vratni pragovi Bose® ustvarjajo edinstveno vzdušje.

Vse različice

Grand SCENIC

Izberite različico in si oglejte značilnosti

*Začetna cena s popustom za Grand SCENIC Expression Tce 115 Energy. Cene so priporočene s strani distributerja in so zgolj informativne narave. Za ponudbo se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca. Cena je združljiva s trenutno veljavno promocijsko akcijo. Več o akciji. Slike so simbolične.

Ceniki veljajo samo za vozila iz zaloge in modeli niso več na voljo za naročanje.