dodatna oprema

dodajte novo dimenzijo Renault Megane

Prilagodite Megane po svojem okusu.
Alarmi – MEGANE
alarm
Volumetrični alarm in perimetrični alarm sta zanesljiva in nevidna ter učinkovito varujeta vaše vozilo Megane pred krajo.
Zaščitna folija – MEGANE
zaščitne folije
Zaščitite Megane pred posledicami vsakodnevne uporabe. Rahli udarci, praske in celo ponavljajoče se drgnjenje niso več težava.
Strešni nosilci in strešni kovček – MEGANE
strešni nosilci in strešni kovček
Potrebujete več prostora? Enostavno pritrdite dodaten kovček na streho vozila Megane. Ta praktičen, estetski in trpežen dodatek bo povečal tovorno zmogljivost vašega vozila. Nepogrešljiva oprema pri potovanju brez sklepanja kompromisov.

notranjost

Želite prilagoditi Megane?

Odkrijte našo ponudbo dodatne opreme.
Prtljažno korito in zaščita prtljažnika – MEGANE
prtljažno korito in zaščita prtljažnika EasyFlex
Obojestransko prtljažno korito iz blaga in gume ter modularna zaščita EasyFlex, ki sta enostavna za namestitev in čiščenje, sta popolna izbira za prevažanje umazanih predmetov. Priročna in vsestranska zaščita prtljažnika Renault je dobro prilagojena vaši vsakodnevni uporabi in prostočasnim dejavnostim.
Indukcijski polnilnik – MEGANE
indukcijski polnilnik
Preprosto napolnite pametni telefon tako, da ga postavite na polnilno mesto na centralni konzoli.
Preproge – MEGANE
sklop športnih stopalk in preproge
Sklop stopalk poudari športni videz vašega vozila Megane, medtem ko preproge po meri poskrbijo za čisto notranjost vozila. So enostavne za vzdrževanje in jih je mogoče namestiti z dvema pritrdilnima sponkama.
Večfunkcijski sistem naslona za glavo – MEGANE
odstranljiva miza za piknik
Odstranljiva miza za piknik vam omogoča uživanje ob prigrizku, s tabličnim računalnikom z zaslonom na dotik pa si lahko krajšate čas na dolgih potovanjih.

Podrobnejši podatki o vozilu Megane

Novi MEGANE - dizajn
MEGANE – zmogljivost
MEGANE – mere in specifikacije
Renault Megane – različice
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT

Megane Grandtour
Megane Grandtour
Megane Conquest E-Tech
Megane Conquest E-Tech full hybrid