Megane R.S.

ZMOGLJIVOST

Več podrobnosti o motorjih.
bencinski R.S. 300 EDC
300 KM resničnega vznemirjenja!
Pripravite se na zabavo v športnem slogu! Ta 1,8-litrski motor s turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem predstavlja najboljše inženirsko znanje oddelka Renault Sport – njegova moč vas bo povsem vznemirila. Odkrijte neprimerljive pospeške s 300 KM in 420 Nm navora v kombinaciji s avtomatskim menjalnikom. Odkrijte neprekosljivo in čutno doživetje vožnje.

doživetje vožnje

ZAVLADAJTE NA CESTI

Tehnologija, ki izboljša vašo učinkovitost. Moč, okretnost, prilagodljivost! Vstopite v notranjost vozila Megane R.S. in odkrijte edinstveno doživetje!
MEGANE R.S. in MEGANE R.S. Trophy – zunanjost
za brezkompromisen užitek v vožnji
Odkrijte neprekosljivo zmogljivost brez kompromisov, glede udobja zahvaljujoč izboljšanemu oprijemu in še boljši legi na cesti. Tehnologija 4Control je povezana z 1,8-litrskim motorjem s turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem iz sveta avtomobilskega športa z močjo 300 KM in 4 hidravličnimi kompresijskimi nasloni, športnim podvozjem vozila Megane R.S. in izpušnim sistemom z mehanskim ventilom. Privoščite si prenovljen užitek v vožnji!
Notranjost, armaturna plošča – MEGANE R.S.
ekskluzivne tehnologije Renault Sport
Odkrijte rezultat našega najboljšega strokovnega znanja Renault Sport (R.S. Drive, Launch Control, Multi Change Down, R.S. Monitor) preko 26 cm (10,2”) prilagodljivega zaslona za voznika in 24 cm (9,3”) prilagodljivega multimedijskega zaslona EASY LINK z zrcaljenjem pametnega telefona.     

VEČ O VOZILU MEGANE R.S.

MEGANE R.S. – dizajn
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

Megane
Megane