MEGANE R.S. ULTIME

Ekskluzivna serija!
Megane R.S. športno vozilo
SERIJA MEGANE R.S. ULTIME
Le 1976 proizvedenih vozil.
Z ekskluzivnim dizajnom in tehnologijo, navdihnjeno po F1®, predstavlja Megane R.S. Ultime ultimativno evolucijo legendarnega modela. Zaključek proizvodnje športnega vozila Megane R.S. v ekskluzivni seriji Ultime, v omejenem številu 1976 proizvedenih vozil, je tudi poklon krasni pustolovščini Renault Sport, katere začetki sežejo prav v leto 1976. Vsekakor ikonično in edinstvno športno vozilo, ki ga ne smete zamuditi.
EKSKLUZIVNA SERIJA V ŠTEVILKAH
1976 vozil
omejene serije
300 KM
/ 220 kW zmogljivosti
5,7 s

pospeška 0-100 km/h

POVSEM NOV DIZAJN

S svojim ikoničnim dizajnom, okrepljenim z oblikovnimi detajli in elegantnimi linijami, širokimi blatniki, tekmovalnimi nalepkami ter izrazitimi črnimi elementi omejene serije Megane R.S. Ultime nudi prefinjenost in eleganco. 
ŠPORTNA IKONA NA ŠE VIŠJEM NIVOJU

Renault Megane R.S. Ultime ima vse simbolne elemente, ki so za športno ikono značilni: športni školjkasti Recaro® sedeži v Alcantara® oblazinjenju z rdečimi zunanjimi šivi in aluminijasto enoto pedala. Najvišji znak ekskluzivnosti je oštevilčena ploščica s podpisom voznika Laurenta Hurgona.

MODEL USPEŠNOSTI

resnično vznemirjenje!

300 KM (220 kW)! Opremljen s tehnologijo, ki črpa navdih iz sveta F1®! Z 1,8-litrskim motorjem s turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem predstavlja najboljše inženirsko znanje oddelka Renault Sport – njegova moč vas bo povsem vznemirila. Odkrijte neprimerljive pospeške s 300 KM (220kW) in 420 Nm navora v kombinaciji z avtomatskim menjalnikom. Odkrijte neprekosljivo in čutno doživetje vožnje.   
izboljšan oprijem
Izboljšan oprijem in še boljša lega na cesti sta optimizirana zaradi mehanskega diferenciala z omejenim zdrsom Torsen®, prednjih zavornih kolutov iz dveh materialov, zavor Brembo® in pnevmatik Bridgestone® S007 ter sistema štirikolesnega krmiljenja 4Control.
R.S. monitor
Odkrijte rezultat našega najboljšega strokovnega znanja Renault Sport in izkusite popolnoma nadzorovano vožnjo s pomočjo Renault Sport R.S. Monitor (R.S. Drive, Launch Control, Multi Change Down, R.S. Monitor), ki omogoča prikaz v realnem času preko 24 cm (9,3”) prilagodljivega multimedijskega zaslona.

VEČ O VOZILU MEGANE R.S.

MEGANE R.S. – zmogljivost
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

Megane
Megane