Megane R.S.

Vnesite vznemirjenje v svoj vsakdan!
Megane R.S. sportautó

dizajn

Športna ikona

Pripravite se na dirko! Elegantne linije, širši blatniki, športno podvozje, oblazinjenje v temno sivi tkanini R.S. Carbone z rdečimi okrasnimi prešivi, prefinjeni elementi in ekskluzivne barve. Megane R.S., opremljen s funkcijami po navdihu iz sveta avtomobilskega športa, se ponaša s svojim športnim slogom. Pripravljeni? Pozor... Zdaj!
Megane R.S. – športna zunanjost
Pokažite svojo športno plat
Megane R.S. je z drznim in elegantnim profilom ter številnimi funkcijami, ki izvirajo iz sveta avtomobilskega športa, ekskluzivno zasnovan za povečanje zmogljivosti.
Megane R.S. – zunanjost – sprednja stran
Dizajn za boljšo zmogljivost
Spojler v slogu F1, mreža hladilnika v obliki satovja z logotipom dvojnega romba R.S., žarometi R.S. Vision Full LED Pure Vision v obliki kariraste zastavice. Megane R.S. privlači številne poglede.
Megane R.S. – zunanjost – profil
Dovolite, da prebudi voznika v vas!
Megane R.S. ostaja zvest svojim koreninam Renault Sport, pri čemer izraža svoj športni slog z izklesanimi boki, širšimi blatniki in stranskimi zračniki.
Megane R.S. – športna zunanjost
Privlačnost brez meja!
Megane R.S. z dvojno sredinsko izpušno cevjo, odbijačem z bočnimi odprtinami za zrak, spojlerjem in zadnjim difuzorjem ter kromirano obrobo izpušne cevi izraža privlačnost brez meja.
Notranjost – Megane R.S. – armaturna plošča
Izjemen občutek
Ekskluzivni elementi v odtenku "Carbon Grey", sedeži R.S. iz blaga ali materiala Alcantara© z vgrajenimi nasloni za glavo in dodatno podporo. 
Sedež R.S. – Megane R.S. – notranjost
Izjemen občutek
Oblazinjenje v temno sivi tkanini R.S. Carbone z rdečimi okrasnimi prešivi, sedeži R.S. iz blaga ali materiala Alcantara© z vgrajenimi nasloni za glavo in dodatno podporo, prefinjeni elementi itd. 

doživetje vožnje

Zavladajte na cesti

Tehnologija, ki izboljša vašo učinkovitost. Moč, okretnost, prilagodljivost! Vstopite v notranjost vozila Megane R.S. in odkrijte edinstveno doživetje!
Notranjost, armaturna plošča – MEGANE R.S.
Ekskluzivne tehnologije Renault Sport
Odkrijte rezultat našega najboljšega strokovnega znanja Renault Sport (R.S. Drive, Launch Control, Multi Change Down, R.S. Monitor) preko 26 cm (10,2”) prilagodljivega zaslona za voznika in 24 cm (9,3”) prilagodljivega multimedijskega zaslona EASY LINK z zrcaljenjem pametnega telefona.     
MEGANE R.S. in MEGANE R.S. Trophy – zunanjost
Za brezkompromisen užitek v vožnji.
Odkrijte neprekosljivo zmogljivost brez kompromisov, glede udobja zahvaljujoč izboljšanemu oprijemu in še boljši legi na cesti. Tehnologija 4CONTROL je povezana z 1,8-litrskim motorjem s turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem iz sveta avtomobilskega športa z močjo 300 KM in 4 hidravličnimi kompresijskimi nasloni, športnim podvozjem vozila Megane R.S. in izpušnim sistemom z mehanskim ventilom. Privoščite si prenovljen užitek v vožnji!

dirkalni duh

Megane R.S. Trophy

Z vozilom Megane R.S. Trophy se potopite v svet izjemno visoke zmogljivosti.
Visokozmogljive tehnologije!
Podvozje Cup z diferencialom Torsen® z delno zaporo, sprednji zavorni koluti iz dveh materialov, zavorne čeljusti Brembo© in školjkasti sedeži Recaro® v materialu Alcantara®. Megane R.S. Trophy vas nenehno opominja na našo strast do avtomobilskega športa. Ste pripravljeni na izziv?

Barve, platišča, oblazinjenje: prilagodite Megane R.S. svojemu okusu

Megane R.S.

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT

Megane
Megane
CLIO E-TECH HIBRID
Clio E-Tech full hybrid