Megane R.S.

dizajn za boljšo zmogljivost


odkrijte Megane R.S.

športna ikona

Pripravite se na dirko! Elegantne linije, širši blatniki, športno podvozje, oblazinjenje v temno sivi tkanini R.S. Carbone z rdečimi okrasnimi prešivi, prefinjeni elementi in ekskluzivne barve. Megane R.S., opremljen s funkcijami po navdihu iz sveta avtomobilskega športa, se ponaša s svojim športnim slogom. Pripravljeni? Pozor... Zdaj!
Megane R.S. – športna zunanjost
pokažite svojo športno plat
Megane R.S. je z drznim in elegantnim profilom ter številnimi funkcijami, ki izvirajo iz sveta avtomobilskega športa, ekskluzivno zasnovan za povečanje zmogljivosti.
Megane R.S. – zunanjost – sprednja stran
dizajn za boljšo zmogljivost
Spojler v slogu F1, prednja maska v obliki satovja z logotipom dvojnega romba R.S., žarometi R.S. Vision Full LED Pure Vision v obliki kariraste zastavice. Megane R.S. privlači številne poglede.
Megane R.S. – zunanjost – profil
dovolite, da prebudi voznika v vas
Megane R.S. ostaja zvest svojim koreninam Renault Sport, pri čemer izraža svoj športni slog z izklesanimi boki, širšimi blatniki in stranskimi zračniki.
Megane R.S. – športna zunanjost
privlačnost brez meja
Megane R.S. z dvojno sredinsko izpušno cevjo, odbijačem z bočnimi odprtinami za zrak, spojlerjem in zadnjim difuzorjem ter kromirano obrobo izpušne cevi izraža privlačnost brez meja.
Notranjost – Megane R.S. – armaturna plošča
izjemen občutek
Ekskluzivni elementi v odtenku "Carbon Grey", sedeži R.S. iz blaga ali materiala Alcantara© z vgrajenimi nasloni za glavo in dodatno podporo. 
Sedež R.S. – Megane R.S. – notranjost
izjemen občutek
Oblazinjenje v temno sivi tkanini R.S. Carbone z rdečimi okrasnimi prešivi, sedeži R.S. iz blaga ali materiala Alcantara© z vgrajenimi nasloni za glavo in dodatno podporo, prefinjeni elementi itd. 

podrobnejši podatki o vozilu Megane R.S.

MEGANE R.S. – zmogljivost
MEGANE R.S. – mere in specifikacije
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

odkrijte podobna vozila Renault

Megane
Megane
CLIO E-TECH HIBRID
Clio E-Tech full hybrid