Renault Megane Grandtour

ZMOGLJIVOST


BENCINSKI MOTORJI

TCe 140
optimalnost
Ta 1,3 litrski motor z navorom 240 Nm, močjo 140 KM, turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem je na voljo z ročnim 6-stopenjskim menjalnikom. Ponuja vam večjo odzivnost in močno pospeševanje za še več užitka v vožnji.
TCe 160 EDC
užitek v vožnji
Ta 1,3 litrski motor z navorom 270 Nm, turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem je na voljo z avtomatskim 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko za optimalen užitek v vožnji. Ste pripravljeni na še večjo zmogljivost? V sistemu MULTI-SENSE vklopite način Sport in občutite razliko!

DIZELSKI MOTOR

učinkovitost
Blue dCi 115 in Blue dCi 115 EDC
S tem motorjem, ki je na voljo z ročnim ali avtomatskim 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko, lahko združite moč in vsestranskost ter hkrati upravljate porabo goriva. Odpravite se daleč!

VEČ O VOZILU MEGANE GRANDTOUR

MEGANE Grandtour – različice
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

Megane
Megane
Megane Conquest
Megane Conquest