storitve in financiranje

Finančne rešitve za vaše novo vozilo preko Renault Financial Services

Financiranje in zavarovanje vozila Megane E-Tech 100% electric

Izkoristite posebno ponudbo  Renault FLEKSI , ki je brezskrbna in fleksibilna oblika financiranja novega vozila, z možnostjo financiranja preko  kredita  ali  finančnega lizinga . Omogoča vam nižje mesečne obroke, zahvaljujoč odkupni vrednosti in jamstvu prodajalca za povratni odkup ob koncu financiranja. Nudi možnost sklenitve  večletnega avtomobilskega zavarovanja
Megane E-Tech 100% electric equilibre EV40 96kW standard charge
s 5 leti jamstva;
  • že za 269 €/mesec s pologom 10.371 €*.
Podrobneje o akcijski ponudbi za Megane E-Tech 100% electric
Mesečni obrok velja za model Renault Megane E-Tech 100% electric equilibre EV40 96kW standard charge in začetno ceno 37.090 €.​ Ob nakupu avtomobila preko Renault Financial Services prejmete obvezno in osnovno kasko zavarovanje za 299 € v prvem letu in bon za 50€ v drugem letu.​ Ne glede na obliko financiranja, kupec ob nakupu vozila prejme brezplačno jamstvo 5 let ali 100.000 km karkoli se zgodi prej (v obdobju 2 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Renault oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej). ​ Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.​ Velja preko Renault Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak.
Informativni izračun za akcijsko ponudbo
*Informativni izračun je narejen na dan 1.4.2023 za Renault Megane E-Tech 100% electric equilibre EV40 96kW standard charge. Priporočena maloprodajna cena z že upoštevanim popustom in DDV, znaša 37.090,00 €. Informativni izračun za skupni znesek kredita v višini 6.802,11 € je narejen za dobo odplačila 48 mesecev in upošteva nespremenljivo obrestno mero 6,49 % in polog v višini 10.370,56 €. EOM = 7,42 % se lahko spremeni, če se spremeni katerikoli element v izračunu. Kreditojemalec vrne kredit v 48 mesečnih obrokih v višini 269,00 € in z zadnjim povišanim obrokom v višini 19.917,33 €. Skupna finančna obveznost, ki jo mora odplačati kreditojemalec, brez vštetega vplačanega pologa, znaša 33.397,47 €, od tega znašata zavarovalna premija 319,14 € in strošek odobritve kredita 249,00 €. Fleksi akcija je pogojena s sklenitvijo obveznega in osnovnega kasko zavarovanja vozila za celotno dobo financiranja pri eni izmed slovenskih zavarovalnic. Kupec lahko ob koncu financiranja izkoristi možnost prodaje vozila koncesionarju, ki mu je prodal vozilo, po vnaprej določenih pogojih. Pridržujemo si pravico do napak. Velja preko Renault Financial Services.  

Megane E-Tech 100% electric – financiranje
Financiranje Renault FLEKSI
Prednosti financiranja Renault FLEKSI:     
  • možnost financiranja brez pologa;   
  • zajamčen odkup vozila s strani prodajalca;
  • nižji mesečni obroki;
  • več prilagodljivih možnosti ob koncu pogodbe.   
Megane E-Tech 100% electric – financiranje
Avtomobilsko zavarovanje
Prednosti avtomobilskega zavarovanja:
Nudimo vam posebne pogoje pri sklenitvi avtomobilskega zavarovanja. Izbirate lahko med ponudbo po meri in paketno ponudbo. Posebno priporočamo sklenitev večletne police, ki vam zagotavlja dodatni prihranek in samodejno podaljšanje, brez vsakoletne obnove.

Poenostavite si vsakodnevno vožnjo

Ostanite povezani z vozilom
Povezljive storitve Renault vam zagotavljajo brezskrben vsakdan. Upravljajte vozilo na daljavo in spremljajte doseg vožnje. Načrtujte polnjenje in vožnje, oglejte si polnilne točke na poti in še veliko več.
Razširite svoje povezano doživetje
Pozabite na telefon: sistem openR link z vgrajenimi storitvami Google vam omogoča bolj intuitivno in prilagojeno doživetje. Nadgrajena navigacija, glasovno upravljanje, dostop do priljubljenih aplikacij neposredno preko zaslona in še več.

Potrebujete še več informacij?


Podrobnejši podatki o vozilu Megane E-Tech 100% electric

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PODOBNA VOZILA RENAULT

CLIO E-TECH HIBRID
Clio E-Tech full hybrid
Megane Conquest E-Tech hibrid
Megane Conquest E-Tech full hybrid
Austral E-Tech
Austral E-Tech full hybrid