storitve in financiranje

FINANČNE REŠITVE ZA ELEKTRIČNO MOBILNOST

financiranje in zavarovanje vozila Megane E-Tech 100% electric

Izkoristite posebno ponudbo  Renault FLEKSI , ki je brezskrbna in fleksibilna oblika financiranja novega vozila, z možnostjo financiranja preko  kredita  ali  finančnega lizinga . Omogoča vam nižje mesečne obroke, zahvaljujoč odkupni vrednosti in jamstvu prodajalca za povratni odkup ob koncu financiranja. Nudi možnost sklenitve  večletnega avtomobilskega zavarovanja

Megane E-Tech 100% electric – financiranje
financiranje Renault Fleksi
Prednosti financiranja ponduba Fleksi:
  • možnost financiranja brez pologa;   
  • zajamčen odkup vozila s strani prodajalca;
  • nižji mesečni obroki;
  • več prilagodljivih možnosti ob koncu pogodbe.   
Megane E-Tech 100% electric – financiranje
avtomobilsko zavarovanje
Prednosti avtomobilskega zavarovanja:

Nudimo vam posebne pogoje pri sklenitvi avtomobilskega zavarovanja. Izbirate lahko med ponudbo po meri in paketno ponudbo. Posebno priporočamo sklenitev večletne police, ki vam zagotavlja dodatni prihranek in samodejno podaljšanje, brez vsakoletne obnove.

POENOSTAVITE SI VSAKODNEVNO VOŽNJO

ostanite povezani z vozilom
Povezljive storitve Renault vam zagotavljajo brezskrben vsakdan. Upravljajte vozilo na daljavo in spremljajte doseg vožnje. Načrtujte polnjenje in vožnje, oglejte si polnilne točke na poti in še veliko več.
razširite svoje povezano doživetje
Pozabite na telefon: sistem openR link z vgrajenimi storitvami Google vam omogoča bolj intuitivno in prilagojeno doživetje. Nadgrajena navigacija, glasovno upravljanje, dostop do priljubljenih aplikacij neposredno preko zaslona in še več.

VAS ZANIMA ŠE VEČ?


VEČ O VOZILU MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

Megane Conquest E-Tech hibrid
Megane Conquest
Austral E-Tech
Austral
ESPACE E-TECH HIBRID
Espace