Master

MOŽNOSTI PREDELAV ZA POTREBE ZDRAVSTVA

reševalno vozilo
Ne glede na to, ali prevažate paciente, ki v vozilu potrebujejo zdravstveno oskrbo, ali ne – lahko ste prepričani, da se Master prilagodi vaši dejavnosti.

Vsestranskost, udobje, higiena in individualna prilagoditev so ključne besede v naši ponudbi po meri.
prevoz zdravil
Različni elementi, ki jih ponujamo, so popolnoma skladni s standardi DDP (dobre distribucijske prakse): regulacija temperature pri mirujočem vozilu ali med vožnjo, izolacija, higiena in enostavno vzdrževanje itd.

Odkrijte vse rešitve za optimizacijo kakovosti storitve.

NAŠA DODATNA OPREMA

Odkrijte našo ponudbo dodatne opreme in si oglejte naš spletni katalog.
Odkrijte našo ponudbo dodatne opreme in si oglejte naš spletni katalog. Z našo ponudbo dodatne opreme prilagodite Master po svojem okusu.

VEČ O VOZILU MASTER

Renault MASTER
MASTER – Zmogljivost
MASTER – predelave
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

Express Van
Express Van
Kangoo Van
Kangoo Van
Trafic Van
Trafic Van