* Prikaz na sliki: Energy dCi 170 TWIN TURBO; * Med različico Energy dCi 170 TWIN TURBO s sistemom Stop&Start in različico dCi 150 predhodne generacije. Poraba goriva in emisije so homologirane po veljavnih predpisih.

Kliknite za primerjavo


AdBlue®

Zmanjšajte emisije

AdBlue® močno zmanjša emisije in hkrati ohranja zmogljivost vašega motorja. Polnjenje 20-litrskega dodatnega rezervoarja je olajšano s hitrim dostopom do rezervoarja, ki se nahaja desno od sovoznikovih vrat. Polnjenje lahko enostavno in poceni izvedete tudi na bencinski črpalki.

Odločite se za zmogljivost

Zmanjšajte porabo

Združite posel in užitek. Tehnologija Twin Turbo združuje navor pri majhnem številu vrtljajev in izjemno moč za vsakodnevni užitek v vožnji. Motorji Twin Turbo serijsko vključujejo dva turbopolnilnika. Prvi turbopolnilnik z zelo majhno vztrajnostjo dosega visok navor že pri nizkih vrtljajih motorja za večjo odzivnost v fazah speljevanja in pospeševanja. Drugi turbopolnilnik se vklopi pri višjih vrtljajih motorja. Omogoča doseganje večje moči brez prekinitev ter stabilno in enakomerno pospeševanje. S pomočjo tega sistema motor vedno deluje v območjih z najboljšim izkoristkom in tako prispeva k manjši porabi goriva, manjšim emisijam CO2 in večji storilnosti.