Kangoo Passenger

mere, specifikacije in zmogljivost


mere vozila

Ali je vaša garaža dovolj prostorna za novi Renault Kangoo Passenger?

podrobnejši podatki o motorjih

zmogljivost

dizelski motor Blue dCi 115 - vsestranski
1,5-litrski motor (AdBlue®) s turbopolnilnikom in 270 Nm navora vam ponuja več moči za še več užitka v vožnji, hkrati pa vam omogoča manjšo porabo goriva. Na voljo je s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom. Vozilo, ki je primerno za prevažanje težjega tovora in vleko, smo razvili za potrebe profesionalnih uporabnikov.
bencinski motor TCe 130 - Učinkovit
Ta 1,3-litrski motor s turbopolnilnikom in 240 Nm navora nudi dinamično in vsestransko vozno izkušnjo v kombinaciji z impresivno porabo goriva, ki je na voljo s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom.


podrobnejši podatki o vozilu Kangoo Passenger

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

odkrijte podobna vozila Renault

Kangoo Van
Kangoo Van
Express Van
Express Van
Trafic Passenger
Trafic Passenger