Kangoo Passenger

Mere, specifikacije in zmogljivost


Mere Kangoo Passenger

Ali je vaša garaža dovolj prostorna za novi Renault Kangoo Passenger?

podrobnejši podatki o motorjih

Zmogljivost

dizelski motor Blue dCi 115 - vsestranski
1,5-litrski motor (AdBlue®) s turbopolnilnikom in 270 Nm navora vam ponuja več moči za še več užitka v vožnji, hkrati pa vam omogoča manjšo porabo goriva. Na voljo je s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom. Vozilo, ki je primerno za prevažanje težjega tovora in vleko, smo razvili za potrebe profesionalnih uporabnikov.
bencinski motor TCe 130 - Učinkovit
Ta 1,3-litrski motor s turbopolnilnikom in 240 Nm navora nudi dinamično in vsestransko vozno izkušnjo v kombinaciji z impresivno porabo goriva, ki je na voljo s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom.


Ste pripravljeni, da preizkusite vozilo Kangoo Passenger?

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Odkrijte podobna vozila Renault

Kangoo Van
Kangoo Van
Express Van
Express Van
Trafic Passenger
Trafic Passenger