Express Van

ZMOGLJIVOST

VEČ PODROBNOSTI O DIZELSKIH MOTORJIH

stroškovno učinkovit Blue dCi 75
Popoln partner, ki vam pomaga nadzirati stroške! 1,5-litrski motor (AdBlue®) s turbopolnilnikom je na voljo tudi s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in ponuja 220 Nm navora. Uživajte v vožnji in hkrati zmanjšajte porabo goriva. Izberite različico eco-leader z omejevalnikom hitrosti (100 km/h) za optimalno porabo goriva in zmanjšanje emisij CO₂ .

S programom vzdrževanja, ki priporoča servisiranje vozila vsaki 2 leti ali na vsakih 30.000 km*, ohranite vozilo Express Van v optimalnem stanju.
učinkovit Blue dCi 95
1,5-litrski motor (AdBlue®) s turbopolnilnikom združuje učinkovitost in užitek v vožnji ter ponuja izjemen navor 240 Nm. Zdaj je na voljo s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom.

S programom vzdrževanja, ki priporoča servisiranje vozila vsaki 2 leti ali na vsakih 30.000 km*, ohranite vozilo Express Van v optimalnem stanju.
* Kar nastopi prej. Lahko se razlikuje, odvisno od voznih razmer.

VEČ O VOZILU EXPRESS VAN

Express – dodatna oprema
Express Van – značilnosti
Express – predelave
Express – različice
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

Kangoo Van
Kangoo Van
Trafic Van
Trafic Van
Master Furgon
Master