PREDELAVE VOZILA EXPRESS VAN

Poenostavite si vsakdan z našimi predelavami za podjetja.

tovorni prostor
Vrtljiva mrežna pregrada z zložljivim sovoznikovim sedežem
vrtljiva mrežna pregrada z zložljivim sovoznikovim sedežem
Naložite do 3,7 m³ tovora ter izkoristite izjemno dolžino tovora (do 2,36 m) zahvaljujoč vrtljivi pregradi in zložljivemu sovoznikovemu sedežu.
12-voltna vtičnica
12-voltna vtičnica
Ali morate uporabiti/polniti mobilno napravo v tovornem prostoru? Nič lažjega! V zadnjem delu vozila Express Van je vtičnica (12 V) z enostavnim dostopom.
zaščita notranjosti
Protizdrsni leseni pod
protizdrsni leseni pod
Izberite po meri izdelano protizdrsno oblogo (9 mm) za zaščito poda vozila Express Van.
Komplet lesenih oblog
komplet lesenih oblog
Zaščitite tovorni prostor vozila Express Van s kompletom lesenih oblog po meri. Protizdrsni leseni pod (9 mm) in bočne obloge (5 mm), razen na kolesnih obokih, zaščitijo pod, zgornji del bočnih sten in zadnja vrata.
Express Van
gumijaste zaščitne preproge
Zaščitite vozilo Express Van pred umazanijo s priročnimi in trpežnimi gumijastimi oblogami.
Plastične obloge in odlagalna mesta
plastične obloge in odlagalna mesta
Zaščitite notranjo stran vrat in sten vozila Express Van s plastičnimi oblogami. Za večjo praktičnost optimizirajte prostor z odlagalnimi mesti, vgrajenimi v drsna vrata vozila.
pritrditev in vleka
Do 10 priveznih obročev
do 10 priveznih obročev
Zavarujte in stabilizirajte tovor v vozilu Express Van. Izkoristite prednosti 6 priveznih obročev na podu, ki so na voljo serijsko, in 4 priveznih obročev na bočni strani.
Standardna vleka s 13-polnim priključkom
standardna vleka s 13-polnim priključkom
Potrebujete več prostora? Z vlečnim priključkom vozila Express Van lahko vlečete prikolico. Sistem za nadzor stabilnosti vlečnega priključka preprečuje nihanje in vam omogoča varnejšo vožnjo.
motor in oprijem
Extended grip
Extended grip
Morate prečkati blatno gradbišče ali voziti po zahtevni cesti? Bodite brez skrbi! Extended Grip je izboljšana funkcija elektronskega nadzora stabilnosti (ESC). Ta sistem v kombinaciji s celoletnimi pnevmatikami zagotavlja boljši oprijem pri speljevanju in pri nizkih hitrostih na mehkih podlagah s slabim oprijemom (prah, trši pesek, sneg, mokra tla itd.). Deluje do hitrosti 50 km/h. Vklopite ga lahko ročno in nadaljujete vožnjo brez zdrsov ali zastojev.
Zaščitna plošča pod motorjem
zaščitna plošča pod motorjem
Ali pogosto vozite po gradbiščih ali neravnih cestah? Zaščitite motor vozila Express Van z zaščitno ploščo.
Omejevalnik hitrosti
omejevalnik hitrosti
Po potrebi uporabite postopni omejevalnik hitrosti (nastavljen na 30, 90, 100, 110, 130 km/h) in omejite hitrost vozila za manjšo porabo goriva.

VEČ O VOZILU EXPRESS VAN

Express Van – značilnosti
Express – zmogljivost
Express – dodatna oprema
Express – različice
Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

ODKRIJTE PONUDBO NAŠIH VOZIL RENAULT

Kangoo Van
Kangoo Van
Trafic Van
Trafic Van
Master Furgon
Master