KANGOO Z.E.

Drugačna uporabnost

Renault KANGOO Z.E. - električno dostavno vozilo

Udoben

Popolno udobje v vozilu KANGOO Maxi Z.E! Trije veliki sedeži zadaj. Različica s 5 sedeži je opremljena z zadnjo klopjo in prilagodljivimi nasloni za glavo večnamenskega vozila KANGOO.

Modularnost

Morate prevažati dolge in velike predmete? Zložite klop s sedeži in v eni potezi ustvarite ravno površino poda. Vozilo KANGOO Maxi Z.E. s 5 sedeži prilagodite po svojem okusu. Izjemna modularnost! Izbirate lahko med štirimi nastavitvami glede na število oseb v vozilu in velikost predmetov, ki jih želite prevažati.

Obilica funkcij

Za še več udobja vam ponujamo številne možnosti: tempomat in omejevalnik hitrosti, senzor za vzvratno parkiranje, paket odlagalnih mest, povezana navigacija R-LINK, radio z vhodom USB in povezavo Bluetooth itd.*Velja za KANGOO Express Z.E.. Cena vključuje znesek subvencije. Cene so priporočene s strani distributerja in so zgolj informativne narave. Za ponudbo se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca. Slike so simbolične.

Cene ne vključujejo obveznega najema baterije, ki znaša od 73 € na mesec. Znesek je odvisen od  trajanja najema in števila prevoženih kilometrov. Cena najema baterije je navedena brez 22% DDV in vključuje Pomoč na cesti. Več informacij.