Renault razkriva novi MEGANE R.S.

Športno vozilo, ki v vaš vsakdan vnese vznemirjenje! 

  • Kompaktna športna limuzina Renault MEGANE R.S.
  • Kompaktna športna limuzina Renault MEGANE R.S.
  • Kompaktna športna limuzina Renault MEGANE R.S.
Kompaktna športna limuzina Renault MEGANE R.S.

Športno vozilo s prepoznavnim dizajnom

Začutite adrenalin! Elegantne linije, spojler v slogu F1, kromirana maska z logotipom dvojnega romba Renault R.S., širši blatniki in športno podvozje. Novi MEGANE R.S., opremljen z ekskluzivnimi funkcijami po navdihu iz F1, izraža svoj športni značaj. Usnjen volan R.S. po meri s prestavnima ročicama ob volanu, povsem nova notranjost v odtenku sive »Carbon Grey«, sklop aluminijastih stopalk in krajša prestavna ročica. Usedite se v športno kabino in se postavite na štartno mesto.

in ekskluzivno tehnologijo

Luči Full LED R.S. Vision, sistem R.S. Drive - Tehnologija, ki izboljša vašo učinkovitost! Uživajte v najboljšem inženirskem znanju iz oddelka Renault Sport neposredno na prilagodljivem 25 cm (10.2'') zaslonu za voznika in 23 cm (9.3'') multimedijskem zaslonu EASY LINK s funkcijo zrcaljenja pametnega telefona. Zmogljivost, okretnost in prilagodljivost: Novi Renault MEGANE R.S. vam ponuja edinstveno doživetje vožnje. Pripravite se na zabavo v športnem slogu!

Kompaktna športna limuzina Renault MEGANE R.S.
Kompaktna športna limuzina Renault MEGANE R.S.

za brezkompromisen užitek v vožnji.

Izberite zmogljivost brez kompromisov glede udobja. Novi Renault MEGANE R.S. je opremljen z 1,8 L motorjem s predpomnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem goriva, ki prihaja iz sveta F1 in razvije 220 kW (300 KM), tehnologijo 4CONTROL in 4 hidravličnimi kompresijskimi nasloni. Športno podvozje vam omogoča boljši oprijem na cesti in nepozabno doživetje vožnje.

Novi MEGANE R.S. Trophy

Čisti športni užitki

Porušite vse rekorde

Moč, natančnost, užitek. Vstopite v svet visoke zmogljivosti! Novi Renault MEGANE R.S. Trophy z novim športnim podvozjem, 1,8 L motorjem z 220 kW (300 KM), ekskluzivnim dizajnom in vrhunskimi tehnologijami vas nenehno opominja na našo strast do avtomobilskega športa. Ste pripravljeni, da izživite svojo strast?

Kompaktna športna limuzina Renault MEGANE R.S.

Med čakanjem na novi MEGANE R.S.

Nova kompaktna limuzina Renault MEGANE

Novi MEGANE

Odkrijte tudi naš novi MEGANE, ki je na voljo v klasični ali karavanski različici.

Odkrijte
Renault Sport

Renault Sport

Doživite našo strast do avtomobilskega športa.

Odkrijte
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem