MEGANE R.S. – športno vozilo

ZMOGLJIVOST
RENAULT MEGANE R.S.

Oglejte si motorje, ki so na voljo za posamezno različico

Trophy
Trophy

Eurosuper (1)

300 EDC
že za 40.490 €

Podrobnejše specifikacije

Več podrobnosti o motorjih

MEGANE R.S. – motor

bencinski

R.S. 300 EDC

300 KM resničnega vznemirjenja!

Pripravite se na zabavo v športnem slogu! Ta 1,8-litrski motor s turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem predstavlja najboljše inženirsko znanje oddelka Renault Sport – njegova moč vas bo povsem vznemirila. Odkrijte neprimerljive pospeške s 300 KM in 420 Nm navora v kombinaciji s avtomatskim menjalnikom. Odkrijte neprekosljivo in čutno doživetje vožnje.

Podrobnejši podatki o novem vozilu Megane R.S.

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem