Novi MEGANE R.S.

Vnesite vznemirjenje v svoj vsakdan!

že za
32.490 €
MEGANE R.S. – športno vozilo

DIZAJN Športna ikona

Pripravite se na dirko! Elegantne linije, širši blatniki, športno podvozje, oblazinjenje v temno sivi tkanini R.S. Carbone z rdečimi okrasnimi prešivi, prefinjeni elementi in ekskluzivne barve. Novi MEGANE R.S., opremljen s funkcijami po navdihu iz sveta avtomobilskega športa, se ponaša s svojim športnim slogom. Pripravljeni? Pozor... Zdaj!

Doživetje vožnje

Zavladajte na cesti

Tehnologija, ki izboljša vašo učinkovitost. Moč, okretnost, prilagodljivost! Vstopite v notranjost novega vozila MEGANE R.S. in odkrijte edinstveno doživetje!

Notranjost, armaturna plošča – MEGANE R.S.

Ekskluzivne tehnologije Renault Sport

Odkrijte rezultat našega najboljšega strokovnega znanja Renault Sport (R.S. Drive, Launch Control, Multi Change Down*, R.S. Monitor) preko 26 cm (10,2”) prilagodljivega zaslona za voznika in 24 cm (9,3”) prilagodljivega multimedijskega zaslona EASY LINK z zrcaljenjem pametnega telefona.
 
* menjalnik EDC.

MEGANE R.S. in MEGANE R.S. Trophy – zunanjost

za brezkompromisen užitek v vožnji.

Odkrijte neprekosljivo zmogljivost brez kompromisov, glede udobja zahvaljujoč izboljšanemu oprijemu in še boljši legi na cesti. Tehnologija 4CONTROL je povezana z 1,8-litrskim motorjem s turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem iz sveta avtomobilskega športa z močjo 300 KM in 4 hidravličnimi kompresijskimi nasloni, športnim podvozjem novega vozila MEGANE R.S. in izpušnim sistemom z mehanskim ventilom. Privoščite si prenovljen užitek v vožnji!

DIRKALNI DUH

Novi MEGANE R.S. Trophy

Z novim vozilom MEGANE R.S. Trophy se potopite v svet izjemno visoke zmogljivosti.

MEGANE R.S. Trophy

Visokozmogljive tehnologije!

Podvozje Cup z diferencialom Torsen® z delno zaporo, sprednji zavorni koluti iz dveh materialov, zavorne čeljusti Brembo© in školjkasti sedeži Recaro® v materialu Alcantara®. Novi MEGANE R.S. Trophy vas nenehno opominja na našo strast do avtomobilskega športa. Ste pripravljeni na izziv?

Odkrijte različico

RAZLIČICE

Izberite različico novega vozila MEGANE R.S., ki vam najbolj ustreza

Podrobnejši podatki o novem vozilu Renault MEGANE R.S.

Odkrijte podobna vozila Renault

Novi CLIO E-tech
Novi CLIO E-tech
že za 18.290 €
CLIO
CLIO
že za 11.850 €
 • SubPrefooter Icon

  24 urna pomočv Sloveniji in Evropi

 • SubPrefooter Icon

  Strokovna mrežaRešitve prilagojene vsem potrebam

 • SubPrefooter Icon

  Vozite samozavestnozahvaljujoč jamstvom Renault

 • SubPrefooter Icon

  Poenostavite si življenjez aplikacijo MY Renault

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem