Renault MEGANE R.S.

Vaša doza adrenalina

že za
30.940 €
Renault MEGANE R.S. – odkrijte

DIZAJN Pravi športni užitek

Širši blatniki s sprednjimi režami za zrak, poseben odbijač s spojlerjem v slogu F1, funkcionalni zadnji difuzor, sredinski izpuh, ekskluzivna odtenka Orange Tonic in Rumena Sirius ter še več. S 45 cm (18″) platišči Estoril ali 48 cm (19″) platišči Diamond, pragovi z učinkom ravnega dna in žarometi R.S. Vision, MEGANE R.S. prebudi športni duh v vas.

OPREMA

Pravo športno vozilo

MEGANE R.S., ki nenehno integrira nove tehnologije, vam prinaša najboljše strokovno znanje inženirjev oddelka Renault Sport

Renault – MEGANE R.S. – žarometi R.S. Vision Full LED

Žarometi R.S. Vision Full LED

Uživajte v visokozmogljivi osvetlitvi, ki jo zagotavlja naša ekskluzivna večreflektorska LED-tehnologija. Dodatni žarometi novega vozila MEGANE R.S. v obliki kariraste zastavice iz sveta avtomobilskega športa imajo štiri funkcije: meglenke, osvetlitev zavojev, pozicijske luči in dolge luči. 

Renault – MEGANE R.S. Monitor

MULTI-SENSE in R.S. Drive

S sistemom R.S. Monitor se vaši rezultati sproti prikazujejo na zaslonu sistema R-LINK 2. Izboljšana zasnova in ergonomija omogočata še preprostejšo uporabo. 
Za še večjo pristnost vašega doživetja vam sistem R.S. Monitor Expert omogoča snemanje vaših voženj za analizo ali deljenje v družbenih omrežjih. 

RAZLIČICA

Renault MEGANE Trophy-R

MEGANE R.S. TROPHY-R

Je dovolj radikalen?

Renault MEGANE R.S. Trophy-R, vznemirljiv vozni paket, ki združuje Renaultovo strast do avtomobilskega športa, tehnologijo in zabavo, je bil izdelan za podiranje rekordov.

ODKRIJTE RAZLIČICO

Podrobnejši podatki o vozilu Renault MEGANE R.S.

Odkrijte podobna vozila Renault

MEGANE

MEGANEže za 17.140 €

MEGANE Grandtour

MEGANE Grandtourže za 18.140 €

CLIO

CLIOže za 11.290 €

 • SubPrefooter Icon

  24 urna pomočv Sloveniji in Evropi

 • SubPrefooter Icon

  Strokovna mrežaRešitve prilagojene vsem potrebam

 • SubPrefooter Icon

  Vozite samozavestnozahvaljujoč jamstvom Renault

 • SubPrefooter Icon

  Poenostavite si življenjez aplikacijo MY Renault

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih. | Upravljanje piškotkov|Več o tem