image

Novi CLIO LPG

Renault predstavlja nov motor

Novi motor prilagojen za rabo dveh vrst goriva – bencina in avtoplina – TCe 100 LPG.  V Sloveniji je ta motor že na voljo na modelu CLIO. Prednost motorja LPG so manjši stroški goriva in nižji izpust CO2.

Alt Image C29

Že za 109 EUR/na mesec z EKO sklad kreditom*

Novi Renault CLIO LPG, z vgrajenim pogonom na plin.

Title

*EKO SKLAD na svoji spletni strani po vnosu v rubriko: hitri informativni izračun kredita nudi naslednje kreditne pogoje za vozilo v vrednosti: Informativna mesečna anuiteta za model Renault CLIO Zen TCe 100 LPG v skupni vrednosti 13.590 € z DDV (cena že vsebuje redni popust 500€), s pologom v višini 4.820 € in financirano vrednostjo 8.770 € za obdobje 84 mesecev, znaša ob najemu kredita prek EKO SKLADA 109 € na mesec. Obrestna mera za najem kredita znaša 1,3 % letno. EOM = 3,02 % se lahko spremeni, če se spremeni katerikoli element v izračunu. Skupni znesek, ki ga mora odplačati kreditojemalec, znaša 9.700,01 € od tega znašata zavarovalna premija 117,50 € in strošek odobritve kredita 122,78 €. Kreditojemalec mora kredit zavarovati pri Zavarovalnici Triglav, d.d., Ljubljana, v skladu s pogoji poziva.  

 

Vse informacije so zgolj informativne narave in temeljijo na informativnem in izračunu kredita na spletni strani EKO SKLADA. Več o kreditih EKO SKLADA osebna vozila na plin, si lahko preberete na uradni spletni strani.

 

Renault Nissan Slovenija ne odgovarja za informacije objavljene na spletnih straneh EKO SKLADA kot tudi ne za točnost in zanesljivost in celovitost teh informacij in informativnega izračuna kredita, ki je na voljo na spletnih straneh EKO SKLADA.

NOVI CLIO LPG – IZDELUJEJO GA V NOVOMEŠKEM REVOZU

Renault predstavlja nov motor, ki je prilagojen za rabo dveh vrst goriva – bencina in avtoplina – TCe 100 LPG. Prednost motorja LPG so manjši stroški goriva in nižji izpust CO2.

ODKRIJTE VEČ O LPG

Zakaj izbrati novi CLIO z motorjem na plinski pogon?

Motor na bencin in avtoplin je preverjena rešitev, enostavno uporabna, cenovno dosegljiva in gospodarna pri stroških rabe.
Alt Image C29
 • SubPrefooter Icon

  24 urna pomočv Sloveniji in Evropi

 • SubPrefooter Icon

  Strokovna mrežaRešitve prilagojene vsem potrebam

 • SubPrefooter Icon

  Vozite samozavestnozahvaljujoč jamstvom Renault

 • SubPrefooter Icon

  Poenostavite si življenjez aplikacijo MY Renault

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih. | Upravljanje piškotkov|Več o tem