OBVESTILA COVID-19

V skladu z ukrepi Vlade RS za zajezitev in obvladovanje epidemije so naši prodajni saloni Renault odprti za obisk. Zaposleni v prodajnih salonih vozil Renault bodo ob upoštevanju napotkov NIJZ redno preverjani glede izpolnjevanja pogoja PCT.

Renault je tu za vas – previdnost vseeno ostaja!

  • Covid-19

RENAULT. TU ZA VAS!

V skladu z ukrepi Vlade RS so naši prodajni saloni Renault odprti za obisk. Z namenom, da kot podjetje pripomoremo k zajezitvi epidemije in izboljšanja obstoječe situacije, bodo naši zaposleni ob upoštevanju napotkov NIJZ redno preverjani glede izpolnjevanja pogoja PCT.

 

Prijazno vabljeni, da nas obiščete v naših prodajnih salonih Renault, kjer vam z veseljem razkažemo naša nova vozila Renault ter vam predstavimo aktualne ponudbe in ugodnosti. Obisk salonov je dovoljen samo osebam, ki izpolnjujejo  pogoj PCT. 

 

Zagotavljamo vam zdravju varen nakup vozila in se veselimo srečanja z vami! 

  • Alt Image C29

SERVISNA MREŽA VOZIL RENAULT – S POLNIMI ZMOGLJIVOSTMI ODPRTA!

Naša servisna mreža Renault deluje s polnimi zmogljivostmi, naši zaposleni pa bodo ob upoštevanju napotkov NIJZ redno preverjani glede izpolnjevanja pogoja PCT. Previdnost vseeno ostaja, zato je obisk servisa dovoljen le osebam, ki  izpolnjujejo pogoj PCT. Za večjo varnost vas prijazno prosimo, da ob predaji vozila za servis in pri prevzemu dodatno sledite slednjim Renault ukrepom. 

 

 

Potrebujete servis za vaše vozilo ali pa vas zanimajo druge poprodajne storitve?

Hitro in enostavno si preko spletne strani ali s telefonskim klicem rezervirajte termin pri vašem pooblaščenem serviserju vozil Renault, da zagotovite optimalno delovanje vašega vozila. Vprašanje nam lahko zastavite tudi s pomočjo klepeta v živo na naši spletni strani.

naročite se na storitev
  • Alt Image C29

VAS SKRBI FINANCIRANJE ALI ZAVAROVANJE VAŠEGA VOZILA?

Brez skrbi! Za vas smo tu, na daljavo.

V RCI Banque, bančni podružnici Ljubljana, in RCI Lizing d.o.o. ostajamo odprti na daljavo! Ne glede na trenutno situacijo za vas še naprej opravljamo ureditve/prekinitve/zaključke financiranj ter vam obnovimo zavarovanje ali pripravimo informativno ponudbo.

 

Za vas smo dosegljivi na:

  • Brezplačni telefonski številki: 080 18 87 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00)
  • Elektronskem naslovu za financiranje: financiranje@si.rcibanque.com in za zavarovanje: zavarovanje@rcibanque.com
več o Renault financiranju
  • Alt Image C29

IMATE DODATNA VPRAŠANJA? POTREBUJETE POMOČ?

Renault sodelavci vam bodo z veseljem pomagali in odgovorili na vaša vprašanja. Služba Stiki s kupci je, zaradi omejitve širjenja virusa COVID-19 prilagodila delovni čas dosegljivosti, in sicer: ponedeljek-petek od 8:00-16:00.


Na spletni strani smo na voljo tudi preko pojavnega okna za klepet.

kontaktirajte nas

TU SMO ZA VAS!

Ostanite v stiku z nami.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem