OBVESTILA COVID-19

V skladu z ukrepi Vlade RS so naši prodajni saloni Renault odprti za obisk. 

Renault je tu za vas – previdnost vseeno ostaja!

Covid-19

RENAULT. TU ZA VAS!

V skladu z Odlokom Vlade RS so naši prodajni saloni Renault odprti za obisk. Z namenom, da kot podjetje pripomoremo k zajezitvi epidemije in izboljšanja obstoječe situacije, bodo naši zaposleni v skladu z ukrepi redno testirani.

 

Prijazno vabljeni, da nas obiščete v naših prodajnih salonih Renault, kjer vam z veseljem razkažemo naša nova vozila Renault ter vam predstavimo aktualne ponudbe in ugodnosti. V času, ko so bili prodajni saloni zaprti smo v našo aktualno ponudbo dodali kar nekaj novih vozil, zato ne oklevajte in se prijavite na testno vožnjo ter jih sami do dobra spoznajte!


Veselimo se ponovnega srečanja z vami! 

Alt Image C29

SERVISNA MREŽA VOZIL RENAULT – S POLNIMI ZMOGLJIVOSTMI ODPRTA!

Naša servisna mreža Renault je v skladu z ukrepi Vlade RS s polnimi zmogljivostmi odprta. Previdnost pa vseeno ostaja, zato vas prijazno prosimo, da ob predaji vozila za servis in prevzemu le tega sledite spodnjim Renault ukrepom.

 

Potrebujete servis za vaše vozilo ali pa vas zanimajo druge poprodajne storitve?

Hitro in enostavno si preko spletne strani ali s telefonskim klicem rezervirajte termin pri vašem pooblaščenem serviserju vozil Renault, da zagotovite optimalno delovanje vašega vozila. Vprašanje nam lahko zastavite tudi s pomočjo klepeta v živo na naši spletni strani.

NAROČITE SE NA STORITEV
Alt Image C29

VAM V PRIHAJAJOČIH DNEH POTEČE REGISTRACIJA ALI ZAVAROVANJE?

Brez skrbi, v RCI Banque, bančni podružnici Ljubljana, in RCI Lizing d.o.o. ostajamo odprti! Ne glede na trenutno situacijo za vas še naprej opravljamo ureditve/prekinitve/zaključke financiranj ter vam obnovimo zavarovanje ali pripravimo informativno ponudbo.

 

Za vsa vaša vprašanja smo dosegljivi na:

  • Brezplačni telefonski številki: 080 18 87 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00)
  • Elektronskem naslovu za financiranje: financiranje@si.rcibanque.com in za zavarovanje: zavarovanje@rcibanque.com
VEČ O RENAULT FINANCIRANJU
Alt Image C29

IMATE DODATNA VPRAŠANJA? POTREBUJETE POMOČ?

Renault sodelavci vam bodo z veseljem pomagali in odgovorili na vaša vprašanja. Služba Stiki s kupci je, zaradi omejitve širjenja virusa COVID-19 prilagodila delovni čas dosegljivosti, in sicer: ponedeljek-petek od 8:00-16:00.


Na spletni strani smo voljo tudi preko pojavnega okna za klepet.

KONTAKTIRAJTE NAS

TU SMO ZA VAS!

Ostanite v stiku z nami.

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem