OBVESTILA COVID-19

V skladu z ukrepi Vlade RS ostajajo naši prodajni saloni Renault zaprti za obisk, medtem ko naši servisi obratujejo le za nujne storitve. 

Renault je tu za vas – previdnost vseeno ostaja!

Covid-19

RENAULT. TU SMO ZA VAS.

V skladu z Odlokom Vlade RS naši prodajni saloni ostajajo zaprti za obisk, z namenom, da kot podjetje pripomoremo k zajezitvi epidemije in izboljšanja obstoječe situacije.

 

Prijazno vas vabimo, da ostanite z nami v stiku preko spletne strani in raziščete ponudbo naših vozil Renault ter aktualne ugodnosti. Kljub temu se lahko prijavite na testno vožnjo in naš prodajalec vas bo poklical, ko bo izvedba testne vožnje možna.

KONTAKTIRAJTE NASPreverite zalogo vozil
Alt Image C29

SERVISNA MREŽA VOZIL RENAULT – OBRATUJEMO LE ZA NUJNE STORITVE!

Z namenom zagotavljanja vaše varnosti in varnosti ostalih udeležencev v cestnem prometu vas obveščamo, da naši servisi v skladu z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 193/20) od 24. decembra 2020 do nadaljnjega opravljajo le nujne storitve.

 

Za več informacij se obrnite na prijazno osebje našega klicnega centra, ki bo dosegljivo na telefonsko številko: 080 10 81. Vprašanje nam lahko zastavite tudi s pomočjo klepeta v živo na naši spletni strani.

 

Želimo vam srečno vožnjo!

Alt Image C29

VAM V PRIHAJAJOČIH DNEH POTEČE REGISTRACIJA ALI ZAVAROVANJE?

Brez skrbi, v RCI Banque, bančni podružnici Ljubljana, in RCI Lizing d.o.o. ostajamo odprti! Ne glede na trenutno situacijo za vas še naprej opravljamo ureditve/prekinitve/zaključke financiranj ter vam obnovimo zavarovanje ali pripravimo informativno ponudbo.

 

Za vsa vaša vprašanja smo dosegljivi na:

  • Brezplačni telefonski številki: 080 18 87 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00)
  • Elektronskem naslovu za financiranje: financiranje@si.rcibanque.com in za zavarovanje: zavarovanje@rcibanque.com
VEČ O RENAULT FINANCIRANJU
Alt Image C29

IMATE DODATNA VPRAŠANJA? POTREBUJETE POMOČ?

Renault sodelavci vam bodo z veseljem pomagali in odgovorili na vaša vprašanja. Služba Stiki s kupci je, zaradi omejitve širjenja virusa COVID-19 prilagodila delovni čas dosegljivosti, in sicer: ponedeljek-petek od 8:00-16:00.


Na spletni strani smo voljo tudi preko pojavnega okna za klepet.

KONTAKTIRAJTE NAS

TU SMO ZA VAS!

Ostanite v stiku z nami.

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem