OBVESTILA COVID-19

V času od 16. novembra 2020 začasno zapiramo vrata naših prodajnih salonov Renault, medtem ko servisna mreža vozil obratuje nemoteno.

Renault je tu za vas – previdnost vseeno ostaja!

Alt Image C29

RENAULT. TU SMO ZA VAS.

V skladu z Odlokom Vlade RS so naši prodajni saloni Renault začasno zaprti, z namenom, da kot podjetje pripomoremo k zajezitvi epidemije in izboljševanja obstoječe situacije. 


Ostanite z nami v stiku preko spletne strani in raziščite ponudbo naših vozil Renault in aktualne ugodnosti. Kljub temu se lahko prijavite na testno vožnjo in naš prodajalec vas bo poklical, ko bo izvedba testne vožnje možna.

KONTAKTIRAJTE NASPreverite zalogo vozil
Alt Image C29

SERVISNA MREŽA VOZIL RENAULT – OBRATUJEMO NEMOTENO!

Servisne mreža vozil Renault obratuje nemoteno, vendar se je potrebno predhodno naročiti preko spletnega obrazca.


Z namenom, da vam zagotovimo vsakodnevno brezskrbnost v vožnji, smo tu za vas, vendar vas prosimo za sledenje smernicam in vseh varnostnim priporočilom NIJZ. 

NAROČITE SE NA SERVISOdkrijte spletno ponudbo
Alt Image C29

VAM V PRIHAJAJOČIH DNEH POTEČE REGISTRACIJA ALI ZAVAROVANJE?

Brez skrbi, v RCI Banque, bančni podružnici Ljubljana, in RCI Lizing d.o.o. ostajamo odprti! Ne glede na trenutno situacijo za vas še naprej opravljamo ureditve/prekinitve/zaključke financiranj ter vam obnovimo zavarovanje ali pripravimo informativno ponudbo.

 

Za vsa vaša vprašanja smo dosegljivi na:

  • Brezplačni telefonski številki: 080 18 87 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00)
  • Elektronskem naslovu za financiranje: financiranje@si.rcibanque.com in za zavarovanje: zavarovanje@rcibanque.com
VEČ O RENAULT FINANCIRANJU
Alt Image C29

IMATE DODATNA VPRAŠANJA? POTREBUJETE POMOČ?

Renault sodelavci vam bodo z veseljem pomagali in odgovorili na vaša vprašanja. Služba Stiki s kupci je, zaradi omejitve širjenja virusa COVID-19 prilagodila delovni čas dosegljivosti, in sicer: ponedeljek-petek od 8:00-16:00.


Na spletni strani smo voljo tudi preko pojavnega okna za klepet.

KONTAKTIRAJTE NAS
Alt Image C28v0

TU SMO ZA VAS!

Ostanite v stiku z nami.

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem