Izvedite več o mreži Renault Pro+

Naša ponudba gospodarskih vozil

Izvedite več o naši bogati ponudbi gospodarskih vozil. Renault KANGOO, Renault TRAFIC in Renault MASTER se povsem prilagodijo vašemu poslu. Na voljo je na stotine možnih konfiguracij, ki zadovoljijo vse vaše poslovne potrebe. Karoserija, motorji, notranjost ... Sestavite gospodarsko vozilo po svojem okusu.

Naše predelave vozil

Kar najbolje izkoristite naš dizajn po meri. Naši pooblaščeni izdelovalci nadgradenj predelujejo vozila v skladu z industrijskim dizajnom naših izdelkov, s čimer zagotovijo njihovo kakovost in varnost. Izkoristite lahko tudi optimalne pogoje, tako v okviru garancije kot poprodajnih storitev.

Naša ponudba vozil Z.E.

Za inovativnejši in pestrejši izbor vam ponujamo tudi dve gospodarski vozili na električni pogon: Renault KANGOO Z.E., različica najbolje prodajanega gospodarskega vozila z ničelnimi emisijami, in Renault TWIZY Cargo za ekspresno dostavo po mestu.


Naša specializirana mreža Renault Pro+

Nova in rabljena vozila, dodatna oprema, elementi, financiranje, vzdrževanje ... Naše predane ekipe vam želijo omogočiti enostavnejše sprejemanje odločitev in zagotoviti neprekinjeno mobilnost.