Poenostavite si življenje! Izberite kartico Renault Visa. Ta ne zadovolji samo vaših finančnih potreb, temveč predstavlja tudi zanesljivo plačilno sredstvo s številnimi ugodnostmi …

Obiščite prodajalno Renault ali spletno mesto www.cartebleuevisa.renault.com


KAJ JE NOVEGA PRI KARTICI RENAULT VISA?
Jonathan, učitelj zgodovine
"Kartica Renault Visa je postala moja privzeta plačilna kartica za nakupe znotraj in zunaj mreže Renault. Ni mi več treba skrbeti glede možnosti odplačila. Z možnostjo privzetega nakupa s takojšnjim plačilom sem lahko brez skrbi."

STE ZADOVOLJNI S KARTICO RENAULT VISA?
Anne, vodja trženja
"Vsekakor! Lahko jo uporabljam povsod po svetu. Odličen je tudi vaš program zvestobe. Z vsakim nakupom pridobim točke, ki jih lahko nato uporabim za nakupe iz kataloga daril;

ALI VAM KARTICA RENAULT VISA PONUJA PREDNOSTI ZNOTRAJ MREŽE RENAULT?
Sébastien, inženir informacijske tehnologije
"Da, ponuja mi dobre plačilne pogoje v prodajalnah, 5-odstotni popust v delavnici Renault Minuta, ekskluzivne ponudbe in občasne popuste za najem vozil. V katalogu daril lahko kupim tudi darilne kartice Renault.

ALI VAM KARTICA RENAULT VISA OMOGOČA PRILAGODLJIVOST PRI UPRAVLJANJU STROŠKOV NAKUPOV?
Claire, študentka prava
"Da. Poleg odložene bremenitve po 45 dneh se lahko vsak mesec odločim za nakupe s takojšnjim plačilom, v manjših mesečnih obrokih ali v 10 obrokih. Kombiniram lahko različne načine odplačila. Pomirjujoče je imeti nadzor nad svojim proračunom.

ZAKAJ STE SE ODLOČILI ZA KARTICO RENAULT CARTE BLEUE VISA?
Marie, računovodkinja
"Precej enostavno: Renault Carte Bleue Visa je ena cenovno najugodnejših kartic na tržišču. Ponuja obsežen program zvestobe, ugodnosti znotraj mreže Renault in prilagodljivost pri upravljanju stroškov. Vse to brez menjave banke!"

KAJ MENITE O PROGRAMU ZVESTOBE RENAULT VISA?
Steve, študent mednarodnega poslovanja
"S programom zvestobe Renault Visa ter stalnimi ugodnostmi in ekskluzivnimi ponudbami skozi vse leto lahko vsak mesec izkoristim prednosti popustov in posebnih ponudb partnerjev, kot so Air France, SmartBox in SNCF;

ALI KARTICA RENAULT VISA ZADOVOLJUJE VAŠE POTREBE GLEDE VARNOSTI IN POMOČI V FRANCIJI IN TUJINI?
Florian, inštruktor športne vadbe
"S kartico Renault Visa sem upravičen do turističnega zavarovanja s kritjem zame in mojo družino za primer smrti ali trajne invalidnosti zaradi nesreče, zagotovljena pa mi je tudi zdravstvena pomoč 24 ur dnevno in 7 dni v tednu na službenih in zasebnih potovanjih v tujini."