Mobilize power solutions

Mobilize power solutions - purchasing - Renault
Mobilize Home Charger* – celovita rešitev za električna vozila
Renault vam ponuja celovito rešitev za polnjenje električnega vozila kar doma, s pomočjo Mobilize Home Charger, ki jo lahko hkrati z nakupom novega električnega vozila Renault.  

mobilize power solutions - price - Renault
Mobilize Charge Solutions – brez dodatnih presenečenj!
Storitev Mobilize Power Solutions vključuje opremo in osnovno montažo*** na vašem domu po EU standardih** brez dodatnih presenečenj.  
installation - mobilize power solutions - Renault
Hitra namestitev*
Strokovnjaki pogodbenega partnerja za Mobilize Charge Solution vam lahko namestijo rešitev za polnjenje električnega vozila doma, še preden je vaše vozilo dostavljeno.  
(*) Storitev Mobilize Charger kmalu na voljo tudi v Sloveniji.
(**) Namestitev v skladu z mednarodnim standardom za električne instalacije v stavbah IEC 60364
(***) Osnovna montaža vključuje pritrditev polnilne postaje na zid, izvedbo enega preboja debeline do 45cm, nadomestno kabelsko povezavo do dolžine 3 metrov, priklop v elektro omarici kupca, vgradnjo zaščitnih elementov (pretokovna in FID zaščita tip A-SI ločeno ali skupna RCBO zaščita), zagon polnilne postaje, nastavitev, preizkus delovanja in poučitev kupca o ravnanju in uporabi polnilne postaje.  

Namestite si polnilnico za polnjenje električnega vozila kar doma

Storitev kmalu na voljo tudi v Sloveniji.
Strokovno znanje družbe Renault
Mobilize Power Solutions* vam pomaga pri namestitvi rešitve za domače polnjenje. 

Na podlagi strokovnega znanja Skupine Renault na področju električnih vozil vam Mobilize Power Solutions zagotavlja vrhunske storitve in rešitve polnjenja, ki so popolne za vaše vozilo Renault in v skladu s standardom Z.E.Ready.


* Storitev kmalu na voljo tudi v Sloveniji.Kako izbrati vašega ponudnika domače polnilnice
Pri Renault smo razvili Z.E. Ready* certikifat za polnilnice. To je specifična Renault certifikacija, ki postavlja minimalne standarde za proizvajalce polnilnic in monterje polnilnic, da bi s tem zagotovili, da so polnilnice in montaže kompatibilne z Renault elektičnimi vozili.

Mi vam priporočamo da si izberete polnilnico in monterja, ki sta certificirana z Z.E. Ready*. Vaša izbrana Renault koncesija vas bo lahko napotila na certificirane ponudnike in monterje. V kolikor boste izbrali ponudnika ali montažerja, ki ni certificiran z Z.E.Ready, to ne pomeni da bosta polnilnica ali njena instalacija nekompatibilni z vašim Renault E-Tech, ampak samo to da to podjetje ni šlo skozi sistem Z.E. Ready certificiranja.

* Storitev kmalu na voljo tudi v Sloveniji.


Podrobnosti rešitve Mobilize power solutions

Storitev kmalu na voljo tudi v Sloveniji.
PRILAGOJENE PONUDBE
mobilize power solutions - Renault
Izberite vašega ponudnika in polnilnico
Obstaja veliko ponudnikov in monterjev polnilnic za električna vozila, kar lahko na prvi pogled izgleda zastrašujoče. Pri Renault priporočamo, da izberete ponudnika polnilnice in njene montaže, ki sta certificirana z Z.E.Ready. Vaš Renault koncesionar vam bo pomagal pri iskanju ponudnika, ki lahko ponudi certificirane polnilnice.
KONTAKT IN POSTOPEK
mobilize power solutions - Renault
Kontakt in nadaljnji postopki
Ko izberete želeno polnilnico, izpolnite kontaktni obrazec in ga pošljete dobavitelju.*Po tem vas bodo kontaktirali, da vam razložijo celoten postopek, prav tako vam lahko obrazložijo predvidene stroške. Lahko vas tudi prosijo da pošljete slike vaše električne napeljave, razdelilne omarice in lokacije kjer želite postaviti polnilnico, ali pa se bodo sami oglasili pri vas, da iz prve roke vidijo vašo situacijo. Na podlagi vseh dodatno zbranih podatkov, vam bodo lahko pripravili točen izračun same montaže polnilnice.
Ponudnikom, morate tudi povedati, kdaj pričakujete dobavo vašega Renault E-Tech, tako da lahko planirajo, da bi vašo polnilnico lahko zmontirali pravočasno, da bi jo imeli že na voljo ko se boste s svojim E-Tech vozilom pripeljali domov.
*Storitev kmalu na voljo tudi v Sloveniji.
POTRDITEV NAROČILA IN MONTAŽA
mobilize power solutions - Renault
Potrditev naročila polnilnice in montaža
Ko ste z dobaviteljem šli skoz vse podrobnosti glede vaše polnilnice in same montaže, se boste tudi dogovorili o okvirnem roku same montaže polnilnice (odvisno od potrebnih pripravljalnih del pri vas doma).Na dogovorjeni dan montaže, bo vaš izbrani ponudnik k vam poslal specialista, ki bo izvedel sam priklop polnilnice. Po sami montaži bo polnilnico tudi preizkusil in vam pokazal, kako se z njo upravlja, tako da boste popolnoma pripravljeni, ko boste prvič na polnjenje priključili svoje vozilo Renault E-Tech.

Možnost, ki zadosti vsem potrebam


PREPROSTO IN STROŠKOVNO UČINKOVITO
Ojačana vtičnica za dom (Green'Up) je idealna za enostavno in stroškovno učinkovito polnjenje. Od 147€ z vključenim davkom*
Združljivost in varnost
 • Ojačana vtičnica za dom (Green'Up) s povečano močjo polnjenja, do 16 A in 3,7 kW.
 • Varno polnjenje s samodejno omejitvijo moči glede na uporabljeni polnilni kabel. Brez pregrevanja – zajamčeno.

Namestitev
 • Preprosta in stroškovno učinkovita rešitev namestitve.
 • Vključuje zatesnjen pokrov za zaščito pred vodo in prahom.
 • Lahko se uporablja v zaprtih prostorih in na prostem.

UDOBJE IN MOČ
Električna polnilnica za dom z močjo 7,4kW ali 11kW v primeru trifaznega električnega priključka za intenzivnejšo dnevno uporabo od 1.031€ z DDV * (TBC)
Združljivost in varnost
 • 7,4 kW enofazni priključek z 32A varovalko
 • 11 kW trofazni priključek s 3x16A varovalko
 • Združljiv s kabli načina 3, tip 2Varnost električne napeljave je zagotovljena s strokovno instalacijo naših pogodbenih partnerjev, ki bodo poskrbeli, da bo vaša domača polnilnica optimalno delovala in da vaša skupna poraba ne bo presegla razpoložljive moči, dogovorjene z vašim dobaviteljem energije

Dizajn
 • Ima funkcionalen dizajn z lučko stanja polnjenja.

Namestitev
 • Stenska namestitev.
 • Ima zatesnjen pokrov, ki ga je mogoče zakleniti.
 • Idealno za notranjo in zunanjo uporabo.

* Cena brez instalacije. Samo instalacijo vam lahko uredi naš pogodbeni partner oziroma izbrani vaš električar.
** Kataloška številka za ojačano vtičnico (Green-up) 8201486884, naročilo preko poprodaje.


Pojdite še korak dlje

mobilize charge pass - Renault - order
Izkoristite neomejeno električno mobilnost
Z eno samo kartico lahko napolnite svoje vozilo in plačate na več kot 200.000 polnilnih postajah po vsej Evropi.
mobilize par renault group
Mobilize, rešitev Skupine Renault
Odkrijte Mobilize, novo znamko trajnostne mobilnosti skupine Renault.