Eleganca športnega vozila

Zunanjost novega vozila MEGANE R.S. Line izstopa s svojimi čutnimi linijami, spojlerjem v slogu F1, ki je značilen za vozila R.S. Line, še bolj športnim zadnjim odbijačem ter 43 cm (17'') in 45 cm (18'') platišči po meri. V notranjosti vas bodo navdušili karbonski vstavki in vidni okrasni šivi, usnjen volan z logotipom dvojnega romba R.S., sklop športnih aluminijastih stopalk ter sedeži »Alcantara« z vgrajenimi nasloni za glavo. Edinstvena osebnost, ki združuje športni duh in prefinjenost.


Modularen in elegantno zasnovan karavan

Vam primanjkuje prostora v vozilu? Novi MEGANE Grandtour z mišičastimi rameni in elegantnimi linijami ter rekordno dolžino tovora izstopa s prostornim in modularnim prtljažnikom ter številnimi odlagalnimi mesti. Novi karavan MEGANE Grandtour zagotovo združuje eleganco in vsestranskost. Novi MEGANE Grandtour, ki je opremljen z motorjem E-TECH priključni hibrid, vam ponuja odzivnost in udobje električnega vozila ter vsestranskost hibrida. Sprostite se in uživajte v vožnji!

E-TECH – hibrid za vse

Tehnologija E-TECH, ki je plod strokovnega znanja družbe Renault s področja električnih pogonskih sistemov Z.E. in Formule 1, je najnovejša hibridna rešitev družbe Renault. Tehnologija E-TECH, s katero so opremljeni naši novi prepoznavni modeli vozil Renault CLIO, CAPTUR in MEGANE vam ponuja neprekosljivo doživetje vožnje.